The Walking Dead Hungary
Hírek a járkálók világából

Készüljünk, főbb karakterek távozhatnak!

2014.06.15. 10:28, Amy Black
Forrás: hollywoodlife.com

Ajajj. A The Walking Dead mindig sikeresen sokkol minket a karakterek halálával, és úgy néz ki, jobb lesz, ha érzelmileg már most felkészülünk még egy fontos főkarakter elvesztésére az ötödik évadban.

A The Walking Dead az ötödik évadára készül, és néhány főszereplője inkább előbb válik zombivá, mint később. A TWD megálmodója, Robert Kirkman előrelátja az ötödik évadot, és elmondta nekünk, hogy legyünk készek, mert a szeretett karakterünk könnyen odajuthat!

Miután majdnem mindenki megjelent a negyedik évad végén, a Walking Dead kész arra, hogy elbúcsúzzon néhány főszereplőjétől az ötödik évadban. A mostanában készült új interjúkban Robert Kirkman felfedte, hogy a kedvenc karakterek „nagyon valószínűen” meg fognak halni az új évadban.

„Mindig nagy a valószínűsége, bár azt nem mondanám, hogy most sokkal nagyobb a valószínűsége, mint amúgy, de mindig nagyon valószínű.” – árulta el Kirkman a The Hollywood Reporternek. – „Kicsit visszahúztuk a gyeplőt a negyedik évad fináléjában. Most határozottan ütni fogunk az ötödik évaddal, és tényleg nem hagyjuk, hogy nagyon gyorsan történjenek. Ez egy nagyon gyors iramú, intenzív évad lesz.”

Ajaj. Ezt olvasva tényleg senki sincs biztonságban. A The Walking Dead sosem félt lesokkolni minket sokkoló halálokkal (pl.: Shane, Lori, Hershel stb.) és úgy néz ki, hogy a show még jobban sokkolja a rajongóit.

Az egyik főszereplő halála miatt már most aggódnak a rajongók, méghozzá Glenn (Steven Yeun) halála miatt. A pletykák arról szólnak, hogy a rajongók kedvence karaktere elbúcsúzik az ötödikévadban. Mikor megkérdezték, hogy Glenn megéri-e az új évad végét, Robert csendben maradt. Ugyanakkor megérti, hogy az emberek ennyire mélyen törődnek a karakterekkel, amivel vigasztalódhatnak.

Egy dolog azonban biztos: senki sincs biztonságban a The Walking Deadben, semmi mást nem tehetünk, mint várunk, míg kiderül, ki harap a porba (reméljük, nem Daryl!)

Ti mit gondoltok, ki hal meg az ötödik évadban? Osszátok meg a gondolataitokat!

[Forrás]

 
Címkék: Season 5 Articles

Képregény szemle: Issue 128

2014.06.15. 09:51, Amy Black

Nem szeretem, mikor a rossz megérzéseim bejönnek...

A 128. szám tartalma:

Negan megdöbben, mikor megtudja, hogy miután ő és Carl mindent megbeszéltek egymással, az utóbbi még mindig meg akarja őt ölni.

Másnap Rick és Eugene ellátogatnak a malomba, miközben arról beszélnek, hogy Eugene és Rosita között a kapcsolat mennyire elhidegült. Hozzáteszi, hogy azt érzi, Rosita nem nagyon akar maradni, vagy attól tart, hogy nemsokára szétválnak.

Máshol Andrea interjúztatja Magnát arról, hogy ő és a csoportja mit tettek, hogy túléljenek. Magna elmondja, honnan jött, a helyről beszél, ahol elég sokáig éltek, és hogy mennyi időt töltöttek a vadonban.

A Grimes-házban Carl felviszi Josh-t a szobájába, annak reményében, hogy eladhat neki néhány faragott tárgyat. Josh-t nagyon lenyűgözi Carl faragványai, és megkérdezi tőle, faragna-e egy unikornist a barátnőjének, és cserébe ad neki egy kapucnis pulcsit.

A malomba visszatérve Rick és Eugene köszönnek Oliviának, aki kenyeret süt. Ezután találkoznak Mikey-val, aki Olivia inasaként dolgozik.

Eközben valahol a Hilltop-kolónia környékén, Ken és egy másik férfi egy feltérképezetlen területen vágtatnak át, és találkoznak egy csapatnyi vadlóval. A férfi sürgeti Kent, hogy haladjanak vissza, de Ken a lovakat is akarja vinni, sietve próbálja összeterelni a lovakat. Ahogy ezt teszi, több járkálóba botlik, amik utánuk kapnak, és a ló ledobja őt a hátáról. Ken küzd, hogy kibújhasson a ló alól, az egyik járkáló pedig felé igyekszik, de meghal, mikor Ken társa fejbe szúrja. Segít Ken lábáról a lovat letolni, miközben még több élőhalott jelenik meg. A férfi felrakja Kent a saját lovára, és ellovagolnak. Miközben haladnak, Ken felnyög, hogy mennyire fáj a lába, a férfi erre csak annyit válaszol, hogy azért kellene inkább aggódnia, hogy Maggie milyen mérges lesz, ha megtudja, hogy elvesztettek egy lovat.

Alexandriában Eugene hazaér, és egy levelet talál Rositától, miszerint sokáig kint lesz, és ne „várja meg”.

Carl a házukon kívül várja az apját, mondván hogy nem csinált semmit egész nap, és hogy Rick nem tudja, hogy milyen érzés az, ha mindenki másnak van tennivalója körülötte. Mielőtt Carl folytathatná, Rick bejelenti, hogy másnap elmennek Hilltopba. Mielőtt Rick befejezné a mondatot, Carl szorosan megöleli apját.

A házon belül Magna és a csapata beszélgetnek, hogy milyen biztonságos ez a hely; azonban vitatkoznak arról, megbízzanak-e bennük vagy sem. Magna igyekszik továbbra is optimista maradni, de megjegyzi, hogy ez mind túl szép, hogy igaz legyen... úgy általában. Azzal fejezi be, hogy ki fogják deríteni mi az, amit Alexandriában rejtegetnek.

Én valahogy éreztem, hogy Magnáék nem megbízhatóak. Oké, Rickék fölényben vannak velük szemben, ezt nem vitattam, de belegondolva, ha megtalálnák Negant, az nagyon sok bonyodalmat jelentene. Főleg úgy, hogyha a következő számban Rickék valóban elutaznak.

Meg úgy néz ki, Eugene és Rosita között van valami, amiről lemaradtam, de remélem, ezt mihamarabb megtudhatjuk. Ahogy azt is, hogy hol van Maggie és a gyerek, már ha túlélte.

Címkék: TWDHun Comic Review

Pletykaáradat az 5. évadból!

2014.06.12. 10:54, Amy Black
Forrás: breathecast.com, The Spoling Dead Fans, saját

Az újabb jelentések arra célozgatnak, hogy az egyik tag a The Walking Deadből, az AMC sikeres zombidrámájából, talán terhes lehet a soron következő ötödik évadban.

Június 7-én a The Spoiling Dead Fans kitett egy olyat, miszerint:

„Úgy látszik, egy népszerű AMC sorozatnak, amit mostanában forgatnak, szükségessé vált egy régebbi fajtájú ultrahang gép. Mivel nem adták meg, melyik sorozatról van szó, csak annyit, hogy Atlanta környékén van rá szükség, és kibérelnék azt a gépet a forgatás idejére. Először a kórház, aztán a hadsereg sátrai, most meg egy ultrahang gép? Maggie ismerős mindenkinek, ugye? Később még többet tudhatunk!”

További infók érkeznek még a forgatási helyszínekről, miszerint a TWD stábját látták egy kórház környékén. Azonban ez az állítás nem biztos, hogy valódi, mivel a legtöbb rajongó ellenáll ennek a kísértésnek, mivel ez csak egy pletyka, és nem biztos, hogy ez valódi lesz.

Másik ok, amiért néhányan azt hiszik, hogy Maggie terhes lesz az ötödik évadban, miszerint ez megtörtént a képregényben is. Miközben a képregénybeli Maggie-t úgy ismerik a képregény olvasói, hogy depressziós, és instabil (a sikertelen öngyilkossági kísérlete miatt), a terhesség adhatna neki okot azért, hogy éljen, és cserébe megtartsa Lauren Cohan karakterét a sorozatban.

Állítólag már bejelentett az a hír is, hogy Glenn Rhee meg fog halni az évadban, és hátrahagyja Maggie-t valamivel, hogy tovább éljen. Egy gyermeket, akire vigyázni kell, csak az egyetlen dolog lehet, amiért élhetne.

A TWD 5. évadát forgatják Atlantában, ahonnan már jelentettek robbantásokat és lövöldözéseket is a jelenetekhez. A rajongók továbbra is éberen várják a hivatalos trailert, ami állítólag 2014. júliusában várható.

[Forrás]

Címkék: Season 5 Spoilers

Hírcsokor

2014.06.10. 20:30, Amy Black
Forrás: The Spoiling Dead Fans, hypable.com
  • Nemrég érkezett egy tweet Robert K. Maxfieldtől, miszerint a mai napon kezdik forgatni a 5x04 epizódot, ami a kórházban fog játszódni!

  • A harmadik részt Griffin után vették fel a stúdióban.
  • A kórház Newnanban található, az AMC még levelet is küldött számukra, miszerint 6 napig szeretnének ott forgatni. Ti mire gondoltok, mi lesz ott? Újabb visszaemlékezés, találnak ott valakit, vagy valaki megsérül

A TWD egyik producere, David Alpert szerint a sorozat még legalább hét évadot élhet meg, így együttesen 12 évadig is elmehet. Alpert múlt héten beszélt az AMC óriási sikernek örvendő zombi drámájáról, ami nagyon sokáig elmehet, ameddig nézők akadnak.

„Azon kaptam magam, hogy imádok a forrásanyagból dolgozni, különösen azért, mert nagyon jó ötleteink vannak, milyen is lehetne a 10. évad.” – árulta el a kommentekben az Indiewire-n. „Tudjuk, hol leszünk a 11-12. évadban... vannak viszonyítási pontjaink, és mérföldköveink azokra az évadokra, és ha szerencsések leszünk, eljutunk odáig.”

Közel 130 kötet került eddig nyomtatásba már Kirkman képregényéből, szóval nem lenne meglepő, ha a The Walking Dead hosszúéletű lenne. A meglepetés azonban az, hogy az anyagot már felvázolták, a fentebbi komment alapján.

Ha a The Walking Dead valóban megél majd 12 évadot, akkor az AMC leghosszabb ideig futó drámája lesz. Jelenleg a Mad Men a leghosszabb, aminek a hetedik évad második fele érkezik nemsokára, ami egyben az utolsó évada lesz.

Az AMC egy TWD-spinoffot tervez, aminek a premierje 2015-re várható. Az új szériát szintén az eredeti csapat jegyzi: Kirkman, Albert, Gale Anne Hurd. Az új sorozat információt még mindig titokban őrzik, az egyik jelentés azt sugallja, hogy egy előzetes lesz a fősorozatnak, és egy teljesen más USA-beli területen fog játszódni.

A TWD azt is kockáztatja azonban, hogy nézőket veszít, ha a szériának túl sok évada van. Ti mit gondoltok, a sorozat elnyúlhat 2022-ig is, és még akkor is fogjátok nézni?

[Forrás]

Címkék: Season 5

Tizedik design

2014.05.30. 13:57, Amy Black

Címkék: Design
 
Bemutatás

A The Walking Dead egy amerikai horror/dráma sorozat, ami 2010. október 31-én indult útjára, az amerikai AMC csatornán Robert Kirkman, Tony Moore és Charlie Adlard azonos című képregénye alapján. Az első évad váratlan sikere után a siker nagyon hamar közönségkedvencé tette ezt a világot, amit csak négy évvel később, 2014. február 10-én kezdtek el hazánkban is vetítetni a magyar Fox TV-n. Jelenleg a 8. évadra várunk.
A sorozat mellé 2015. augusztus 23-án érkezett a Fear The Walking Dead, ami szintén Kirkman világában játszódik, azonban nem Atlanta területén, hanem immáron Mexikóban, és már berendelték a 4. évadját.
A két sorozat mellett elengedhetetlen a folyamatosan bővülő képregény, ami a fősorozat alapját is szolgálja. Itthon weben lehet megvásárolni, és nagyjából évente 2-3 kötet jelenik meg magyarul.
Kirkman még arra is engedélyt adott, hogy világából videójátékokat készítsenek, ezek közül a leghíresebb a Telltale Games immáron három évados szériája, de az oldal igyekszik mindegyiket bemutatni az érdeklődöknek.
A könyvmolyok se csüggedjenek, nekik is vannak tartalmak az oldalon. Kirkman Jay Bonansinga társaságában regényeket is írt, az oldalon a magyar kiadásokról is olvashattok.

Figyelmeztetek mindenkit, hogy minden új érdeklődőnek az oldal rengeteg spoilert tartalmaz, így nekik az óvatos böngészést javaslom.

Jó böngészést kíván:
Amy Black

 
Galériabővítések

Többször is érdemes visszanézni a galériába, hiszen mindig több mappát frissítek, naponta többször is, és ez a script óránként frissíti csak magát.

 
Nyolcadik évados infók

Legutolsó frissítés: 2017. május.

Nemsokára kezdődnek a forgatások, és az eddigiekhez hűen itt próbálom meg képek és leírások alapján a spoilerek szerelmeseinek átadni az infókat. Így tényleg csak azoknak ajánlott, akiknek nem számít, hogy tudnak valamit az új évadról!

 
Chat

Néhány alap chatszabály!

Egyedül szerkesztem a lapot, Amy néven, kérlek, ne kedves cserém stb.-ként hivatkozz rám! A chat szűri a spamrobotokat. Ne reklámozd az oldalad, arra van külön hirdetőkönyv. Itt kérhetsz cserét is.

Mindenkit szépen megkérek, hogy bármilyen spoilert tartalmazó véleményt a SpoilerZone-ba írjatok, köszönöm! Ötleteket az Ötletládába várok.

 
Team Family

Ha oldalad valamelyik TWD/FTWD szereplővel foglalkozik, az alábbi csoportot Neked találták ki! ;)

 
Vörös szőnyeg

12/12 BETELT!

 
Szavazás
Milyen bővítéseket látnál szívesen az oldalon?

Grafikai elemek (3 / 14%)
Itthon nem megjelent könyvek fordítása (10 / 45%)
Figurakollekciók (0 / 0%)
Színészek más alakításai (0 / 0%)
Galériabővítést (1 / 5%)
Rajongói történeteket (2 / 9%)
Fanfictiont (6 / 27%)

Szavazatok száma: 22

Létrehozás időpontja:
2017-03-26 20:34:26

Szavazás lezárva:
2017-05-28 09:38:30


Lezárt szavazások
 
Oldal információk
 
Szomszédok

Színészek, színésznők, sorozatok, zenekarok, énekesek, portálépítős oldalak előnyben! :) A betölthető helyek száma egyelőre végtelen. Ide csak szöveggel kerülhetsz ki!

Cserefeltételek | Lekerültél?

Marzia Bisognin Shadowhunters Modern Family Emma Watson The Big Bang Theory Sebastian Vettel Jai Courtney One Direction
 
Partnerek

 

Minden jog fenntartva 2014-2017 (c) the-walkingdead.gp


Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE // WISE-VOGUE    *****    * GP Life * Webes hírek * Nem csak gportálos oldalaknak * GP Life * Webes hírek * Nem csak gportálos oldalaknak *