Üdvözletem!

Rick Grimes seriffhelyettes kómából ébredve zombiapokalipszis alatt találja magát, majd a kórházból kijutva családja keresésére indul.
Robert Kirkman azonos című képregénysorozatára alapozva a zombis sorozat csakhamar a világ legnézetebb sorozata lett, amit hazánkban 2014.02.10-én kezdtek el szinkronosan is vetíteni.

Az oldal továbbá foglalkozik a társsorozattal, a Fear The Walking Deaddel, aminek jövőre köszönhetjük a 4. évadát, valamint a képregénnyel, a játékokkal, és a könyvekkel is. Tulajdonképpen mindennel. 

Gyorslinkek

Watch Online Galéria
Fordítások Vendégkönyv
Főoldal
 
Projektek

TWD: nyolcadik évad, első fél

2017.10.22. - 8x01 Mercy
2017.10.29. - 8x02 The Damned
2017.11.05. - 8x03 Monsters
2017.11.12. - 8x04 Some Guy
2017.11.19. - 8x05 The Big Scary U
2017.11.26. - 8x06 The King, The Widow, and Rick
2017.12.03. - 8x07 Time for After
2017.12.10. - 8x08 How It's Gotta Be

TWD: aktuális epizód

2017.12.03. - 8x07 Time for After

Aktuális képregény

Volume 29
Issue 174
2017.12.06.

Egy magányos élet
„Negan szomorú, sajnálatos, magányos élete. Igazhívők, szembe kell néznie ezzel, megérdemli.”

 
Gyakran használt címkék

Az alábbi linkek közt kedvetekre olvashattok bármelyik kategórián belül! :)

Évadok szerint:

 
Galériafrissítések
 
Facebook

Kövessétek az oldal Facebook oldalát, hogy ne maradjatok le semmilyen frissítésről! ;) Néhány hír ugyanis csak a Facebookon kerül megosztásra! Minden hosszabb cikk vagy leírás itt az oldalon található meg!

 
 
 
Oldalinfók
2014.01.17. (2014.02.16.) Indulás (Költözés)
2017.06. – 2017.10. Szünet
This is The Walking Dead Design neve
Amy Black Szerkesztő
The Walking Dead Téma
G-Portál Tárhely
Opera Böngésző

Az oldalon található összes anyag az oldal saját ötleteim és fordításaik. Ha a forrás nem az enyém, megjelölöm a cím alatt és a cikk végén. A másolás, másodközlés a forrás megjelölése nélkül egyébként is tilos, és jogi következményekkel járnak.

Az oldalon 2017. január 24-én megdőlt a látogatottsági rekord, aznap 2803 fő kereste fel az oldalt. A képek és videók a megosztók tulajdonában állnak, nincsenek a tulajdonomban. Nincs semmi anyagi hasznom a lapból, pusztán más rajongók tájékoztatása a cél.

Minden jog fenntartva 2014-2017 (c) the-walkingdead.gp

 
Hírek a járkálók világából (2014-2017)

Készüljünk, főbb karakterek távozhatnak!

2014.06.15. 10:28, Amy Black
Forrás: hollywoodlife.com

Ajajj. A The Walking Dead mindig sikeresen sokkol minket a karakterek halálával, és úgy néz ki, jobb lesz, ha érzelmileg már most felkészülünk még egy fontos főkarakter elvesztésére az ötödik évadban.

A The Walking Dead az ötödik évadára készül, és néhány főszereplője inkább előbb válik zombivá, mint később. A TWD megálmodója, Robert Kirkman előrelátja az ötödik évadot, és elmondta nekünk, hogy legyünk készek, mert a szeretett karakterünk könnyen odajuthat!

Miután majdnem mindenki megjelent a negyedik évad végén, a Walking Dead kész arra, hogy elbúcsúzzon néhány főszereplőjétől az ötödik évadban. A mostanában készült új interjúkban Robert Kirkman felfedte, hogy a kedvenc karakterek „nagyon valószínűen” meg fognak halni az új évadban.

„Mindig nagy a valószínűsége, bár azt nem mondanám, hogy most sokkal nagyobb a valószínűsége, mint amúgy, de mindig nagyon valószínű.” – árulta el Kirkman a The Hollywood Reporternek. – „Kicsit visszahúztuk a gyeplőt a negyedik évad fináléjában. Most határozottan ütni fogunk az ötödik évaddal, és tényleg nem hagyjuk, hogy nagyon gyorsan történjenek. Ez egy nagyon gyors iramú, intenzív évad lesz.”

Ajaj. Ezt olvasva tényleg senki sincs biztonságban. A The Walking Dead sosem félt lesokkolni minket sokkoló halálokkal (pl.: Shane, Lori, Hershel stb.) és úgy néz ki, hogy a show még jobban sokkolja a rajongóit.

Az egyik főszereplő halála miatt már most aggódnak a rajongók, méghozzá Glenn (Steven Yeun) halála miatt. A pletykák arról szólnak, hogy a rajongók kedvence karaktere elbúcsúzik az ötödikévadban. Mikor megkérdezték, hogy Glenn megéri-e az új évad végét, Robert csendben maradt. Ugyanakkor megérti, hogy az emberek ennyire mélyen törődnek a karakterekkel, amivel vigasztalódhatnak.

Egy dolog azonban biztos: senki sincs biztonságban a The Walking Deadben, semmi mást nem tehetünk, mint várunk, míg kiderül, ki harap a porba (reméljük, nem Daryl!)

Ti mit gondoltok, ki hal meg az ötödik évadban? Osszátok meg a gondolataitokat!

[Forrás]

 
Címkék: Season 5 Articles

Képregény szemle: Issue 128

2014.06.15. 09:51, Amy Black

Nem szeretem, mikor a rossz megérzéseim bejönnek...

A 128. szám tartalma:

Negan megdöbben, mikor megtudja, hogy miután ő és Carl mindent megbeszéltek egymással, az utóbbi még mindig meg akarja őt ölni.

Másnap Rick és Eugene ellátogatnak a malomba, miközben arról beszélnek, hogy Eugene és Rosita között a kapcsolat mennyire elhidegült. Hozzáteszi, hogy azt érzi, Rosita nem nagyon akar maradni, vagy attól tart, hogy nemsokára szétválnak.

Máshol Andrea interjúztatja Magnát arról, hogy ő és a csoportja mit tettek, hogy túléljenek. Magna elmondja, honnan jött, a helyről beszél, ahol elég sokáig éltek, és hogy mennyi időt töltöttek a vadonban.

A Grimes-házban Carl felviszi Josh-t a szobájába, annak reményében, hogy eladhat neki néhány faragott tárgyat. Josh-t nagyon lenyűgözi Carl faragványai, és megkérdezi tőle, faragna-e egy unikornist a barátnőjének, és cserébe ad neki egy kapucnis pulcsit.

A malomba visszatérve Rick és Eugene köszönnek Oliviának, aki kenyeret süt. Ezután találkoznak Mikey-val, aki Olivia inasaként dolgozik.

Eközben valahol a Hilltop-kolónia környékén, Ken és egy másik férfi egy feltérképezetlen területen vágtatnak át, és találkoznak egy csapatnyi vadlóval. A férfi sürgeti Kent, hogy haladjanak vissza, de Ken a lovakat is akarja vinni, sietve próbálja összeterelni a lovakat. Ahogy ezt teszi, több járkálóba botlik, amik utánuk kapnak, és a ló ledobja őt a hátáról. Ken küzd, hogy kibújhasson a ló alól, az egyik járkáló pedig felé igyekszik, de meghal, mikor Ken társa fejbe szúrja. Segít Ken lábáról a lovat letolni, miközben még több élőhalott jelenik meg. A férfi felrakja Kent a saját lovára, és ellovagolnak. Miközben haladnak, Ken felnyög, hogy mennyire fáj a lába, a férfi erre csak annyit válaszol, hogy azért kellene inkább aggódnia, hogy Maggie milyen mérges lesz, ha megtudja, hogy elvesztettek egy lovat.

Alexandriában Eugene hazaér, és egy levelet talál Rositától, miszerint sokáig kint lesz, és ne „várja meg”.

Carl a házukon kívül várja az apját, mondván hogy nem csinált semmit egész nap, és hogy Rick nem tudja, hogy milyen érzés az, ha mindenki másnak van tennivalója körülötte. Mielőtt Carl folytathatná, Rick bejelenti, hogy másnap elmennek Hilltopba. Mielőtt Rick befejezné a mondatot, Carl szorosan megöleli apját.

A házon belül Magna és a csapata beszélgetnek, hogy milyen biztonságos ez a hely; azonban vitatkoznak arról, megbízzanak-e bennük vagy sem. Magna igyekszik továbbra is optimista maradni, de megjegyzi, hogy ez mind túl szép, hogy igaz legyen... úgy általában. Azzal fejezi be, hogy ki fogják deríteni mi az, amit Alexandriában rejtegetnek.

Én valahogy éreztem, hogy Magnáék nem megbízhatóak. Oké, Rickék fölényben vannak velük szemben, ezt nem vitattam, de belegondolva, ha megtalálnák Negant, az nagyon sok bonyodalmat jelentene. Főleg úgy, hogyha a következő számban Rickék valóban elutaznak.

Meg úgy néz ki, Eugene és Rosita között van valami, amiről lemaradtam, de remélem, ezt mihamarabb megtudhatjuk. Ahogy azt is, hogy hol van Maggie és a gyerek, már ha túlélte.

Címkék: TWDHun Comic Review

Pletykaáradat az 5. évadból!

2014.06.12. 10:54, Amy Black
Forrás: breathecast.com, The Spoling Dead Fans, saját

Az újabb jelentések arra célozgatnak, hogy az egyik tag a The Walking Deadből, az AMC sikeres zombidrámájából, talán terhes lehet a soron következő ötödik évadban.

Június 7-én a The Spoiling Dead Fans kitett egy olyat, miszerint:

„Úgy látszik, egy népszerű AMC sorozatnak, amit mostanában forgatnak, szükségessé vált egy régebbi fajtájú ultrahang gép. Mivel nem adták meg, melyik sorozatról van szó, csak annyit, hogy Atlanta környékén van rá szükség, és kibérelnék azt a gépet a forgatás idejére. Először a kórház, aztán a hadsereg sátrai, most meg egy ultrahang gép? Maggie ismerős mindenkinek, ugye? Később még többet tudhatunk!”

További infók érkeznek még a forgatási helyszínekről, miszerint a TWD stábját látták egy kórház környékén. Azonban ez az állítás nem biztos, hogy valódi, mivel a legtöbb rajongó ellenáll ennek a kísértésnek, mivel ez csak egy pletyka, és nem biztos, hogy ez valódi lesz.

Másik ok, amiért néhányan azt hiszik, hogy Maggie terhes lesz az ötödik évadban, miszerint ez megtörtént a képregényben is. Miközben a képregénybeli Maggie-t úgy ismerik a képregény olvasói, hogy depressziós, és instabil (a sikertelen öngyilkossági kísérlete miatt), a terhesség adhatna neki okot azért, hogy éljen, és cserébe megtartsa Lauren Cohan karakterét a sorozatban.

Állítólag már bejelentett az a hír is, hogy Glenn Rhee meg fog halni az évadban, és hátrahagyja Maggie-t valamivel, hogy tovább éljen. Egy gyermeket, akire vigyázni kell, csak az egyetlen dolog lehet, amiért élhetne.

A TWD 5. évadát forgatják Atlantában, ahonnan már jelentettek robbantásokat és lövöldözéseket is a jelenetekhez. A rajongók továbbra is éberen várják a hivatalos trailert, ami állítólag 2014. júliusában várható.

[Forrás]

Címkék: Season 5 Spoilers

Hírcsokor

2014.06.10. 20:30, Amy Black
Forrás: The Spoiling Dead Fans, hypable.com
  • Nemrég érkezett egy tweet Robert K. Maxfieldtől, miszerint a mai napon kezdik forgatni a 5x04 epizódot, ami a kórházban fog játszódni!

  • A harmadik részt Griffin után vették fel a stúdióban.
  • A kórház Newnanban található, az AMC még levelet is küldött számukra, miszerint 6 napig szeretnének ott forgatni. Ti mire gondoltok, mi lesz ott? Újabb visszaemlékezés, találnak ott valakit, vagy valaki megsérül

A TWD egyik producere, David Alpert szerint a sorozat még legalább hét évadot élhet meg, így együttesen 12 évadig is elmehet. Alpert múlt héten beszélt az AMC óriási sikernek örvendő zombi drámájáról, ami nagyon sokáig elmehet, ameddig nézők akadnak.

„Azon kaptam magam, hogy imádok a forrásanyagból dolgozni, különösen azért, mert nagyon jó ötleteink vannak, milyen is lehetne a 10. évad.” – árulta el a kommentekben az Indiewire-n. „Tudjuk, hol leszünk a 11-12. évadban... vannak viszonyítási pontjaink, és mérföldköveink azokra az évadokra, és ha szerencsések leszünk, eljutunk odáig.”

Közel 130 kötet került eddig nyomtatásba már Kirkman képregényéből, szóval nem lenne meglepő, ha a The Walking Dead hosszúéletű lenne. A meglepetés azonban az, hogy az anyagot már felvázolták, a fentebbi komment alapján.

Ha a The Walking Dead valóban megél majd 12 évadot, akkor az AMC leghosszabb ideig futó drámája lesz. Jelenleg a Mad Men a leghosszabb, aminek a hetedik évad második fele érkezik nemsokára, ami egyben az utolsó évada lesz.

Az AMC egy TWD-spinoffot tervez, aminek a premierje 2015-re várható. Az új szériát szintén az eredeti csapat jegyzi: Kirkman, Albert, Gale Anne Hurd. Az új sorozat információt még mindig titokban őrzik, az egyik jelentés azt sugallja, hogy egy előzetes lesz a fősorozatnak, és egy teljesen más USA-beli területen fog játszódni.

A TWD azt is kockáztatja azonban, hogy nézőket veszít, ha a szériának túl sok évada van. Ti mit gondoltok, a sorozat elnyúlhat 2022-ig is, és még akkor is fogjátok nézni?

[Forrás]

Címkék: Season 5

Tizedik design

2014.05.30. 13:57, Amy Black

Címkék: Design
 

Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com