The Walking Dead Hungary
- the-walkingdead.gp -
 
Üdvözletem!

Rick Grimes seriffhelyettes kómából ébredve zombiapokalipszis alatt találja magát, majd a kórházból kijutva családja keresésére indul.
Robert Kirkman azonos című képregénysorozatára alapozva a zombis sorozat csakhamar a világ legnézetebb sorozata lett, amit hazánkban 2014.02.10-én kezdtek el szinkronosan is vetíteni.

Az oldal továbbá foglalkozik a társsorozattal, a Fear The Walking Deaddel, aminek jövőre köszönhetjük a 4. évadát, valamint a képregénnyel, a játékokkal, és a könyvekkel is. Tulajdonképpen mindennel. 

Gyorslinkek

Watch Online Galéria
Fordítások Vendégkönyv
Főoldal
 
Projektek

TWD: nyolcadik évad, első fél

2017.10.22. - 8x01 Mercy
2017.10.29. - 8x02 The Damned
2017.11.05. - 8x03 Monsters
2017.11.12. - 8x04 Some Guy
2017.11.19. - 8x05 The Big Scary U
2017.11.26. - 8x06 The King, The Widow, and Rick
2017.12.03. - 8x07 TBA
2017.12.10. - 8x08 TBA

TWD: aktuális epizód

2017.11.19. - 8x05 The Big Scary U

Aktuális képregény

Volume 29
Issue 174
2017.12.06.

Egy magányos élet
„Negan szomorú, sajnálatos, magányos élete. Igazhívők, szembe kell néznie ezzel, megérdemli.”

 
Gyakran használt címkék

Az alábbi linkek közt kedvetekre olvashattok bármelyik kategórián belül! :)

Évadok szerint:

 
Galériafrissítések
 
Facebook

Kövessétek az oldal Facebook oldalát, hogy ne maradjatok le semmilyen frissítésről! ;) Néhány hír ugyanis csak a Facebookon kerül megosztásra! Minden hosszabb cikk vagy leírás itt az oldalon található meg!

 
 
 
Oldalinfók
2014.01.17. (2014.02.16.) Indulás (Költözés)
2017.06. – 2017.10. Szünet
This is The Walking Dead Design neve
Amy Black Szerkesztő
The Walking Dead Téma
G-Portál Tárhely
Opera Böngésző

Az oldalon található összes anyag az oldal saját ötleteim és fordításaik. Ha a forrás nem az enyém, megjelölöm a cím alatt és a cikk végén. A másolás, másodközlés a forrás megjelölése nélkül egyébként is tilos, és jogi következményekkel járnak.

Az oldalon 2017. január 24-én megdőlt a látogatottsági rekord, aznap 2803 fő kereste fel az oldalt. A képek és videók a megosztók tulajdonában állnak, nincsenek a tulajdonomban. Nincs semmi anyagi hasznom a lapból, pusztán más rajongók tájékoztatása a cél.

Minden jog fenntartva 2014-2017 (c) the-walkingdead.gp

 
Hírek a járkálók világából (2014-2017)

Amiket eddig tudunk (Part II.)

2014.05.28. 21:22, Amy Black
Forrás: The Spoiling Dead Fans

Meg akartam várni a vasárnapot, de így összerakva a hírt elég sok lett, szóval nem kell vasárnapra várni ;).

 • Seth Gilliam valóban Gabriel atya lesz, ahogy az alábbi képen is látható.

 • Tegnap Alanna Masterson (Tara) tweetelt egy sort, miszerint valaki meg fog halni még az évad elején. Pletykák terjesztik, hogy Glenn az, de erről se megerősítés, se cáfolat nem érkezett, így kénytelenek leszünk októberig várni. Negan még nem valószínűsíthető az ötödik évadban (legalábbis az első felében biztos nem), így én szvsz túl korainak tartanám Glenn halálát.

„Mikor egy nagyon jó valaki elmegy.”

 • Rickék visszaszerzik azt a fegyvertáskát, amit még a 4. évad fináléjában ástak el.

 • Chris Hardwick (a Talking Dead házigazdája) is a forgatási helyszínen tartozkodik már. Hogy csak vendégként, vagy kap-e szerepet, még nem tudni.
 • Ugyancsak a helyszínre érkezett Michael Rooker (Merle Dixon) is. Hogy kapunk-e visszaemlékezést vele, vagy csak vendégként érkezett, még nem tudni.
 • Időközben a Terminus helyszínéről lekerültek a betűk az ablakokról.
Címkék: Season 5 Spoilers

Kiszivárogtak az Amid the Ruins döntései!

2014.05.26. 15:05, Amy Black
Forrás: facebook.com

You and 0 players saved Sarah at the trailer park.
You and 0 players left Sarah behind the trailer park.

Te és 0 játékos megmentettétek Sarah-t a lakókocsi parkban.
Te és 0 játékos otthagytátok Sarah-t a lakókocsi parkban.

Compassion
You and 0 players stole pills from Arvo.
You and 0 players refused to steal from Arvo.

Te és 0 játékos pirulákat loptatok Arvotól.
Te és 0 játékos megtagadtátok a lopást Arvotól.

Selflessness
You and 0 players volunteered to crawl throught the ticket windowed.
You and 0 players let Bonnie reach through the ticket window work.

Te és 0 játékos vállalkoztatok arra, hogy bemásztok a jegyért.
Te és 0 játékos hagytátot, hogy Bonnie érje el a jegyet.

Rationalism
You and 0 players chose to leave the next morning.
You and 0 players chose to wait a few days before leaving.

Te és 0 játékos választottátok, hogy másnap reggel mentek.
Te és 0 játékos választottátok, hogy vártok pár napot, mielőtt elmennétek.

Survivalism
You and 0 players chose to shoot Rebecca.
You and 0 players did not shoot Rebecca.

Te és 0 játékos döntöttetek úgy, hogy lelővitek Rebeccát.
Te és 0 játékos döntöttetek úgy, hogy nem lővitek le Rebeccát.

Címkék: Games Spoilers

Amiket eddig tudunk (Part I.)

2014.05.25. 22:59, Amy Black
Forrás: The Spoiling Dead Fans

A fent megnevezett oldal csak úgy ontja magából a híreket, én pedig úgy döntöttem, hogy vasárnaponként az addig összegyűlteket egybeírom, és itt közlöm nektek.

 • Az első rész már készen van, mostanában forgatják a második epizódot, és lehet már számítani egy éjszakai jelenetre is.
 • A hírek alapján már az első részben kijutnak a vagonból, sőt a Terminusból is, és valószínűleg Gareth-ék üldözni fogják őket az erdőben és a környéken.
 • Seth Gilliam (Gabriel atya megszemélyesítője?) kiposztolt az instagramjára két képet, de azóta a képeket törölte. A háttérben Michonne van talán, legalábbis én úgy vettem ki.

 • Az alábbi képeken úgy néz ki, valaki nagyon be akart menni abba a házba, pedig az ajtó fémből volt. És a kocsi is kísértetiesen hasonlít arra, ami Beth-et vitte el, de a TSDF szerint nem ez az autó volt az.

 • Odakint csak Griffin háznak nevezik, de tegnap posztolták, hogy forgatókönyv szerint megállt egy fehér teherautó a ház előtt, majd két biztonsági őr-féle lépett egy szőke nővel, akinek koszos volt a ruhája. Lehetséges, hogy Beth lenne? A Griffin házon lövésnyomok láthatóak, és mintha tűz lett volna a hátsó udvaron, füstöt láttak a leskelődök. Valamint az ablakokat „keresztekkel” fedték le. Talán rábukkantak Gabriel atya helyére?
 • Senoiában a forgatások estig húzódtak, 7-8 körül hagyta el a helyszínt Andrew és Danai, hajnali kettő körül pedig Norman és Melissa.
 • Egyik várható jelenet szerint Alanna, Steven és Lauren megpróbálnak bejutni egy házba a főbejáraton keresztül. Glenn elfut a ház elől, és megpróbál egy másik oldalról bejutni, és ezt többször újravették.
 • Egy másik várható jelenet szerint Andrew és Norman bemennek egy házba, és kitakarítják (gondolok én itt a járkálókra gondoltak, nem a mocsokra :]). Vagy talán van ott valaki, vagy valaki volt ott, még nem tudni.
Címkék: Season 5 Spoilers

A TWD Emmy kampánnyal bizonyítja a sorozat emberiségét

2014.05.19. 20:39, V. K. B.
Forrás: hollywoodreporter.com

Az AMC szeretné az Emmy szavazók figyelmét felhívni arra, hogy a The Walking Dead több, mint egy műfaji show és nézettségeket döntő sorozat.

A kábelcsatorna az Emmy kampányát használja ki, hogy a zombidráma igazából az emberiségre koncentrál, mintsem a gore és speciális effektekre, amikről leginkább megismerszik a sorozat.

A sorozat poszterei rávilágítanak a karakterek gyakran szívszorító pillanaira, amire a The Walking Dead közelmúltban véget ért negyedik évada véget ért, ezzel a szlogennel: Something Human, azaz valami emberi.

„Mindig azt mondtuk, hogy a The Walking Dead egy karakter dráma, ami kérdez és feltár néhány alapvető kérdést -- mit jelent túlélni, és hogyan őrzöd meg az emberségedet, miközben mindenfélre borzalmas dolgok történnek körülötted. Ez az Emmy kampány azokra a nagy teljesítményű pillanatokat és előadásokat támasztják alá.” – mondta Linda Schupack, az AMC exec vp marketing-ese a THR-nek. – „A kampánnyal arra akartuk emlékeztetni az Emmy szavazókat, hogy a színészek teljesítménye milyen szép, és hogy az erőteljes történések hogy motiválják őket.”

A nyolc poszter, kizárólag a THR-en (és persze nálunk :P), kijelölte a negyedik évad döntő pillanatait, beleértve Carolt (Melissa McBride) és a pusztító döntését a The Grove c. epizódban, mikor megölte Lizzie-t. David Morrissey Kormányzója került azon történetív középpontjába, ahol láthattuk a gazember kísérletét, hogy újrakezdje az életét egy új casláddal, mielőtt újrakezdte volna az egészet az elejéről, és a Rickkel való halálos konfrontáció elé állt.

Scott Wilson Hershelje és Steven Yeun Glennje szintén reflektorfénybe kerültek, avagy hogyan is nézhet ki egy család a poszt-apokaliptikus világban, míg egy másik képen Yeun Lauren Cohan Maggiejével látható, és a hatalmas újratalálkozásukról.

Andrew Lincoln (Rick) és a képernyőbeli fia Chandler Riggs (Carl) szintén kaptak egy posztert az Emmy kampányban, miután az évadban láthattuk, hogy az egykori seriff hogyan látta azt, hogy a fia milyen férfivé vált ebben az erőszakos és egyre inkább veszélyesebb világban. Norman Reedus Darylje szintén csatlakozik Lincolné mellé egy poszteren, miután a sorozat fénypontjába került a korábban magányos hős, hogy mennyire fontos a csoport ebben a szívszorító évadban.

És akkor íme a poszterek:

Főoldal » The Series » Posters » Something Human

[Forrás]

Címkék: Articles Gallery

Íme a 130. szám borítója

2014.05.16. 00:01, Amy Black
Forrás: thewalkingdead.com

#130.
There Were Whispers and I Was Afraid (Suttogások voltak, és féltem)
2014. augusztus 13.

Címkék: New Issue