The Walking Dead Hungary
Hírek a járkálók világából

Amiket eddig tudunk (Part II.)

2014.05.28. 21:22, Amy Black
Forrás: The Spoiling Dead Fans

Meg akartam várni a vasárnapot, de így összerakva a hírt elég sok lett, szóval nem kell vasárnapra várni ;).

 • Seth Gilliam valóban Gabriel atya lesz, ahogy az alábbi képen is látható.

 • Tegnap Alanna Masterson (Tara) tweetelt egy sort, miszerint valaki meg fog halni még az évad elején. Pletykák terjesztik, hogy Glenn az, de erről se megerősítés, se cáfolat nem érkezett, így kénytelenek leszünk októberig várni. Negan még nem valószínűsíthető az ötödik évadban (legalábbis az első felében biztos nem), így én szvsz túl korainak tartanám Glenn halálát.

„Mikor egy nagyon jó valaki elmegy.”

 • Rickék visszaszerzik azt a fegyvertáskát, amit még a 4. évad fináléjában ástak el.

 • Chris Hardwick (a Talking Dead házigazdája) is a forgatási helyszínen tartozkodik már. Hogy csak vendégként, vagy kap-e szerepet, még nem tudni.
 • Ugyancsak a helyszínre érkezett Michael Rooker (Merle Dixon) is. Hogy kapunk-e visszaemlékezést vele, vagy csak vendégként érkezett, még nem tudni.
 • Időközben a Terminus helyszínéről lekerültek a betűk az ablakokról.
Címkék: Season 5 Spoilers

Kiszivárogtak az Amid the Ruins döntései!

2014.05.26. 15:05, Amy Black
Forrás: facebook.com

You and 0 players saved Sarah at the trailer park.
You and 0 players left Sarah behind the trailer park.

Te és 0 játékos megmentettétek Sarah-t a lakókocsi parkban.
Te és 0 játékos otthagytátok Sarah-t a lakókocsi parkban.

Compassion
You and 0 players stole pills from Arvo.
You and 0 players refused to steal from Arvo.

Te és 0 játékos pirulákat loptatok Arvotól.
Te és 0 játékos megtagadtátok a lopást Arvotól.

Selflessness
You and 0 players volunteered to crawl throught the ticket windowed.
You and 0 players let Bonnie reach through the ticket window work.

Te és 0 játékos vállalkoztatok arra, hogy bemásztok a jegyért.
Te és 0 játékos hagytátot, hogy Bonnie érje el a jegyet.

Rationalism
You and 0 players chose to leave the next morning.
You and 0 players chose to wait a few days before leaving.

Te és 0 játékos választottátok, hogy másnap reggel mentek.
Te és 0 játékos választottátok, hogy vártok pár napot, mielőtt elmennétek.

Survivalism
You and 0 players chose to shoot Rebecca.
You and 0 players did not shoot Rebecca.

Te és 0 játékos döntöttetek úgy, hogy lelővitek Rebeccát.
Te és 0 játékos döntöttetek úgy, hogy nem lővitek le Rebeccát.

Címkék: Games Spoilers

Amiket eddig tudunk (Part I.)

2014.05.25. 22:59, Amy Black
Forrás: The Spoiling Dead Fans

A fent megnevezett oldal csak úgy ontja magából a híreket, én pedig úgy döntöttem, hogy vasárnaponként az addig összegyűlteket egybeírom, és itt közlöm nektek.

 • Az első rész már készen van, mostanában forgatják a második epizódot, és lehet már számítani egy éjszakai jelenetre is.
 • A hírek alapján már az első részben kijutnak a vagonból, sőt a Terminusból is, és valószínűleg Gareth-ék üldözni fogják őket az erdőben és a környéken.
 • Seth Gilliam (Gabriel atya megszemélyesítője?) kiposztolt az instagramjára két képet, de azóta a képeket törölte. A háttérben Michonne van talán, legalábbis én úgy vettem ki.

 • Az alábbi képeken úgy néz ki, valaki nagyon be akart menni abba a házba, pedig az ajtó fémből volt. És a kocsi is kísértetiesen hasonlít arra, ami Beth-et vitte el, de a TSDF szerint nem ez az autó volt az.

 • Odakint csak Griffin háznak nevezik, de tegnap posztolták, hogy forgatókönyv szerint megállt egy fehér teherautó a ház előtt, majd két biztonsági őr-féle lépett egy szőke nővel, akinek koszos volt a ruhája. Lehetséges, hogy Beth lenne? A Griffin házon lövésnyomok láthatóak, és mintha tűz lett volna a hátsó udvaron, füstöt láttak a leskelődök. Valamint az ablakokat „keresztekkel” fedték le. Talán rábukkantak Gabriel atya helyére?
 • Senoiában a forgatások estig húzódtak, 7-8 körül hagyta el a helyszínt Andrew és Danai, hajnali kettő körül pedig Norman és Melissa.
 • Egyik várható jelenet szerint Alanna, Steven és Lauren megpróbálnak bejutni egy házba a főbejáraton keresztül. Glenn elfut a ház elől, és megpróbál egy másik oldalról bejutni, és ezt többször újravették.
 • Egy másik várható jelenet szerint Andrew és Norman bemennek egy házba, és kitakarítják (gondolok én itt a járkálókra gondoltak, nem a mocsokra :]). Vagy talán van ott valaki, vagy valaki volt ott, még nem tudni.
Címkék: Season 5 Spoilers

A TWD Emmy kampánnyal bizonyítja a sorozat emberiségét

2014.05.19. 20:39, V. K. B.
Forrás: hollywoodreporter.com

Az AMC szeretné az Emmy szavazók figyelmét felhívni arra, hogy a The Walking Dead több, mint egy műfaji show és nézettségeket döntő sorozat.

A kábelcsatorna az Emmy kampányát használja ki, hogy a zombidráma igazából az emberiségre koncentrál, mintsem a gore és speciális effektekre, amikről leginkább megismerszik a sorozat.

A sorozat poszterei rávilágítanak a karakterek gyakran szívszorító pillanaira, amire a The Walking Dead közelmúltban véget ért negyedik évada véget ért, ezzel a szlogennel: Something Human, azaz valami emberi.

„Mindig azt mondtuk, hogy a The Walking Dead egy karakter dráma, ami kérdez és feltár néhány alapvető kérdést -- mit jelent túlélni, és hogyan őrzöd meg az emberségedet, miközben mindenfélre borzalmas dolgok történnek körülötted. Ez az Emmy kampány azokra a nagy teljesítményű pillanatokat és előadásokat támasztják alá.” – mondta Linda Schupack, az AMC exec vp marketing-ese a THR-nek. – „A kampánnyal arra akartuk emlékeztetni az Emmy szavazókat, hogy a színészek teljesítménye milyen szép, és hogy az erőteljes történések hogy motiválják őket.”

A nyolc poszter, kizárólag a THR-en (és persze nálunk :P), kijelölte a negyedik évad döntő pillanatait, beleértve Carolt (Melissa McBride) és a pusztító döntését a The Grove c. epizódban, mikor megölte Lizzie-t. David Morrissey Kormányzója került azon történetív középpontjába, ahol láthattuk a gazember kísérletét, hogy újrakezdje az életét egy új casláddal, mielőtt újrakezdte volna az egészet az elejéről, és a Rickkel való halálos konfrontáció elé állt.

Scott Wilson Hershelje és Steven Yeun Glennje szintén reflektorfénybe kerültek, avagy hogyan is nézhet ki egy család a poszt-apokaliptikus világban, míg egy másik képen Yeun Lauren Cohan Maggiejével látható, és a hatalmas újratalálkozásukról.

Andrew Lincoln (Rick) és a képernyőbeli fia Chandler Riggs (Carl) szintén kaptak egy posztert az Emmy kampányban, miután az évadban láthattuk, hogy az egykori seriff hogyan látta azt, hogy a fia milyen férfivé vált ebben az erőszakos és egyre inkább veszélyesebb világban. Norman Reedus Darylje szintén csatlakozik Lincolné mellé egy poszteren, miután a sorozat fénypontjába került a korábban magányos hős, hogy mennyire fontos a csoport ebben a szívszorító évadban.

És akkor íme a poszterek:

Főoldal » The Series » Posters » Something Human

[Forrás]

Címkék: Articles Gallery

Íme a 130. szám borítója

2014.05.16. 00:01, Amy Black
Forrás: thewalkingdead.com

#130.
There Were Whispers and I Was Afraid (Suttogások voltak, és féltem)
2014. augusztus 13.

Címkék: New Issue
 
Bemutatás

A The Walking Dead egy amerikai horror/dráma sorozat, ami 2010. október 31-én indult útjára, az amerikai AMC csatornán Robert Kirkman, Tony Moore és Charlie Adlard azonos című képregénye alapján. Az első évad váratlan sikere után a siker nagyon hamar közönségkedvencé tette ezt a világot, amit csak négy évvel később, 2014. február 10-én kezdtek el hazánkban is vetítetni a magyar Fox TV-n. Jelenleg a 8. évadra várunk.
A sorozat mellé 2015. augusztus 23-án érkezett a Fear The Walking Dead, ami szintén Kirkman világában játszódik, azonban nem Atlanta területén, hanem immáron Mexikóban, és már berendelték a 4. évadját.
A két sorozat mellett elengedhetetlen a folyamatosan bővülő képregény, ami a fősorozat alapját is szolgálja. Itthon weben lehet megvásárolni, és nagyjából évente 2-3 kötet jelenik meg magyarul.
Kirkman még arra is engedélyt adott, hogy világából videójátékokat készítsenek, ezek közül a leghíresebb a Telltale Games immáron három évados szériája, de az oldal igyekszik mindegyiket bemutatni az érdeklődöknek.
A könyvmolyok se csüggedjenek, nekik is vannak tartalmak az oldalon. Kirkman Jay Bonansinga társaságában regényeket is írt, az oldalon a magyar kiadásokról is olvashattok.

Figyelmeztetek mindenkit, hogy minden új érdeklődőnek az oldal rengeteg spoilert tartalmaz, így nekik az óvatos böngészést javaslom.

Jó böngészést kíván:
Amy Black

 
Galériabővítések

Többször is érdemes visszanézni a galériába, hiszen mindig több mappát frissítek, naponta többször is, és ez a script óránként frissíti csak magát.

 
Nyolcadik évados infók

Legutolsó frissítés: 2017. május.

Nemsokára kezdődnek a forgatások, és az eddigiekhez hűen itt próbálom meg képek és leírások alapján a spoilerek szerelmeseinek átadni az infókat. Így tényleg csak azoknak ajánlott, akiknek nem számít, hogy tudnak valamit az új évadról!

 
Chat

Néhány alap chatszabály!

Egyedül szerkesztem a lapot, Amy néven, kérlek, ne kedves cserém stb.-ként hivatkozz rám! A chat szűri a spamrobotokat. Ne reklámozd az oldalad, arra van külön hirdetőkönyv. Itt kérhetsz cserét is.

Mindenkit szépen megkérek, hogy bármilyen spoilert tartalmazó véleményt a SpoilerZone-ba írjatok, köszönöm! Ötleteket az Ötletládába várok.

 
Team Family

Ha oldalad valamelyik TWD/FTWD szereplővel foglalkozik, az alábbi csoportot Neked találták ki! ;)

 
Vörös szőnyeg

12/12 BETELT!

 
Szavazás
Milyen bővítéseket látnál szívesen az oldalon?

Grafikai elemek (3 / 14%)
Itthon nem megjelent könyvek fordítása (10 / 45%)
Figurakollekciók (0 / 0%)
Színészek más alakításai (0 / 0%)
Galériabővítést (1 / 5%)
Rajongói történeteket (2 / 9%)
Fanfictiont (6 / 27%)

Szavazatok száma: 22

Létrehozás időpontja:
2017-03-26 20:34:26

Szavazás lezárva:
2017-05-28 09:38:30


Lezárt szavazások
 
Oldal információk
 
Szomszédok

Színészek, színésznők, sorozatok, zenekarok, énekesek, portálépítős oldalak előnyben! :) A betölthető helyek száma egyelőre végtelen. Ide csak szöveggel kerülhetsz ki!

Cserefeltételek | Lekerültél?

Marzia Bisognin Shadowhunters Modern Family Emma Watson The Big Bang Theory Sebastian Vettel Jai Courtney One Direction
 
Partnerek

 

Minden jog fenntartva 2014-2017 (c) the-walkingdead.gp


Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Mindent a párosról és a készülõ 6. évadról!