The Walking Dead Hungary

Hírek a járkálók világából

Még egy promóvideót kaptunk a folytatáshoz!

2017.02.02. 20:50, Amy Black

Címkék: TWD Season 7

Ez vár ránk a 7B-ben ~ frissítve!

2017.02.01. 19:39, Amy Black
Forrás: TSDF Army

Ez egy rögzített poszt. A hírekért, cikkekért és interjúkért görgess lejjebb!

Forgatási infók, és azokból látott utalások egyvelege. Van, ami spekuláció, de a forgatási képek már felérnek egy-egy bizonyítékkal :D. Viszont ez nem tartalmazza magát az egész epizódot.

Az epizódok címei még nem nyilvánosak, de ez a poszt frissülni fog, amint tudok valamit.

7x09 - Rock in the Road (73 perc)
7x10 - New Best Friends (66 perc)
7x11 - Hostiles and Calamities (68 perc)
7x12 - Say Yes
7x13 - Bury Me Here
7x14 - TBA
7x15 - TBA
7x16 - TBA

NAGY-NAGY SPOILEREK A TOVÁBB MÖGÖTT, CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGEDRE OLVASS TOVÁBB!!!

Címkék: TWD Season 7 Spoilers

Képregény szemle: Issue 163

2017.02.01. 19:30, Amy Black

Megjött a balhé, gyerekek. És most mondjátok meg, nem lehet nem imádni Negant!

A 163. szám tartalma:

Rick és Dwight sokkolva hallja, hogy a horda nagyon közel van Alexandriához. Andrea érkezik, és közli Rickkel, hogy összetereli a lovakat, Rick figyelmeztetésének ellenére. Dwight megnyugtatja, hogy jól lesz, és elsiet segíteni.

Eugene azt mondja Ricknek, hogy segít elterelni a hordát. Annie figyelmezteti a többieket, hogy egyre közelednek. Siddiq rákérdez, hogy evakuáljanak-e, de Rick azt feleli, hogy már nincs rá idő, és a falak ki fogják bírni. Siddiq erre azt mondja, hogy Rick az egyetlen olyan férfi a világban, akire az életét is rábízná, és nem kerülnek bajba.

A lovasok készen állnak elterelni a hordát Alexandria elől. Rick megkéri Eugene-t, hogy csak akkor használják a hozott golyókat, hogyha másképp nem tudják a járkálókat elterelni. Siddiq kinyitja a kaput, és Eugene elindul a hajtókkal.

Annie azt ordítja, hogy a horda közeleg. Siddiq közli Paulával, hogy jól lesznek, de a nő nem biztos benne. Rick megosztja a tervét, mikor Negan érkezik, de Rick azt mondja, nem kaphat fegyvert, és menjen vissza a házba.

A horda egy része az árkokban odaveszik még Alexandria előtt. Eugene rájön, hogy rengetegen vannak, és még időben le kell kaszabolni pár százat belőlük. Andrea ragaszkodik a tervhez továbbra is. Jesus megkérdőjelezi, hogy tudják-e kezelni ezt a hordát, és Michonne azt mondja neki, hogy szimplán nem hagyják, hogy a Suttogók győzzenek. Lemászik a lováról, majd ölni kezdi a járkálókat, és mondja Jesusnak, hogy felváltva csinálják, amíg nem ölték le mindet.

Alexandriában, Rick utasítja a többieket, hogy ragadjanak késeket, mialatt a horda eléri a rácsokat. Negan előre megy, és megparancsolja mindenkinek, hogy kezdjék ölni a járkálókat. Rick utána azt mondja, hallgassanak a férfira. A járkálók egyre jobban özönlenek a kapukhoz, és a végén ledöntik. Rick mindenkit visszaparancsol, de Paulát ellepik. Még mielőtt felzabálnák, megkéri Ricket, hogy vigyázzon Mikey-ra. Ricket leverik a földre, ahogy menekülnek. A horda egyre közelebb ér hozzá, mikor Negan hirtelen az egyiket fejbe szúrja, és felsegíti Ricket. Még rá is kérdez, hogy ezzel tisztáz-e mindent, majd hozzáteszi, hogy Ricket nehéz lenyűgözni, és közben elmenekülnek.

Közben John figyeli, ahogy a horda ellepi Alexandriát a távcsövén keresztül. Tara rákérdez, mi zajlik, mire azt feleli, hogy egy pokoli show van odabent.

Csak nekem van olyan érzésem, hogy a Megváltók ismét fel fognak támadni? Ti milyen pletykát hallottatok erről a számról? Én azt, hogy elvileg ebben hal meg Rick, de hála istennek, ez nem következett be...

Címkék: TWDHun Comic Review

Íme a 166. szám borítója

2017.01.26. 20:45, Amy Black

#166.
No Surrender (Nincs feladás)
2017. április 5.

Címkék: New Issue

Sok-sok fotósorozat II.

2017.01.25. 17:02, Amy Black

Még mindig galéria! :D Íme a második felvonás. Remélem elégedettek lesztek vele ^^. Most már van Jesus meg Negan galériánk is, tessék megtekinteni őket is ;). Ma az én alfahímeim vannak terítéken ;).

Norman esetében vannak képtárak, amiket már korábban feltöltöttem, de találtam hozzájuk HQ-képeket, így azokat is iderakom, neki azért ilyen hosszú a listája.

JDM-nek 41 mappát hoztam létre, és spóroltam magamnak is, így csak a legutolsó ötöt osztom meg :D. Ha lesznek újak, azokat természetesen kiteszem rendesen. Persze a maradékot megtalálhatjátok, ha valamelyik lenti képre kattintotok ;).

Tom Payne esetében azonban igenis kitettem mind azt a 11 mappát, amit találtam, hiszen egyelőre róla még kevés anyag van, mert csak tavaly csatlakozott a sorozathoz, de remélem, ez azért belátható időn belül változni fog.

Címkék: TWD Gallery

Sok-sok fotósorozat I.

2017.01.24. 21:54, Amy Black

Még tavaly költözés előtt lementettem egy rahedli képet kedvenceinkről, és úgy döntöttem, a hét elején lesz mindig bővítés. Most fotósorozatokat hoztam. Rengeteg lenne képpel együtt belinkelni az összeset, így csak egy linkcsokrot és válogatást kaptok, hogy kiket tettem fel ;)

    

Címkék: TWD Gallery

16 másodperces promó a folytatáshoz

2017.01.24. 13:04, Amy Black
Forrás: youtube.com

Címkék: TWD Season 7 Spoilers
 
Futó projektek

Hetedik évad, második fél

2017.02.12. - 7x09 Rock in the Road
2017.02.19. - 7x10 New Best Friends
2017.02.26. - 7x11 Hostiles and Calamities
2017.03.05. - 7x12 Say Yes
2017.03.12. - 7x13 Bury Me Here
2017.03.19. - 7x14 TBA
2017.03.26. - 7x15 TBA
2017.04.04. - 7x16 TBA

Következő szám

Volume 28
Issue 165
2017.03.01.

Lehetőség

Mikor Alexandria a leggyengébb... lesújtanak.

 

TWD: Aktuális epizód

2017.02.19. - 7x10 New Best Friends

FTWD: Aktuális epizód

2017. 3x01 TBA

 
Gyakran használt címkék

Az alábbi linkek közt kedvetekre olvashattok bármelyik kategórián belül! :)

 
Galériabővítések

Többször is érdemes visszanézni a galériába, hiszen mindig több mappát frissítek, naponta többször is, és ez a script óránként frissíti csak magát.

 
Chat

Néhány alap chatszabály!

Egyedül szerkesztem a lapot, Amy néven, kérlek, ne kedves cserém stb.-ként hivatkozz rám! A chat szűri a spamrobotokat. Ne reklámozd az oldalad, arra van külön hirdetőkönyv. Itt kérhetsz cserét is.

Mindenkit szépen megkérek, hogy bármilyen spoilert tartalmazó véleményt a SpoilerZone-ba írjatok, köszönöm! Ötleteket az Ötletládába várok. 
Team Family

Ha oldalad valamelyik TWD/FTWD szereplővel foglalkozik, az alábbi csoportot Neked találták ki! ;)

 
Vörös szőnyeg

13/25

 
Szomszédok

Színészek, színésznők, sorozatok, zenekarok, énekesek, portálépítős oldalak előnyben! :) A betölthető helyek száma egyelőre végtelen. 

Cserefeltételek | Lekerültél?


 

 
Facebook

Kövessétek az oldal Facebook oldalát, hogy ne maradjatok le semmilyen frissítésről! ;) Néhány hír ugyanis csak a Facebookon kerül megosztásra! Minden hosszabb cikk vagy leírás itt az oldalon található meg!

 
 
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
TWD magyar rajongók

A Survivors modul utódja, egyben fórum is megtalálható a Facebookon az alábbi csoportban.

 
Partnerek

 
Oldal információk
2014.01.17. (2014.02.16.) Indulás (Költözés)
TWD Season 7B Design neve
Amy Black Szerkesztő
The Walking Dead Téma
G-Portál Tárhely
Opera Böngésző
Köszönet
Office Oldalinfók
Az oldalon található összes anyag az oldal saját ötleteim és fordításaik. Ha a forrás nem az enyém, megjelölöm a cím alatt és a cikk végén. A másolás, másodközlés a forrás megjelölése nélkül egyébként is tilos, és jogi következményekkel járnak.
Az oldalon 2017. január 24-én megdőlt a látogatottsági rekord, aznap 2803 fő kereste fel az oldalt.
A képek és videók a megosztók tulajdonában állnak, nincsenek a tulajdonomban. Nincs semmi anyagi hasznom a lapból, pusztán más rajongók tájékoztatása a cél.