FTWD: harmadik évad, első fél

2017.06.04. - 3x01 TBA
2017.06.11. - 3x02 TBA
2017.06.18. - 3x03 TBA
2017.06.25. - 3x04 TBA
2017.07.02. - 3x05 TBA
2017.07.09. - 3x06 TBA
2017.07.16. - 3x07 TBA
2017.07.23. - 3x08 TBA

FTWD: aktuális epizód

2017.06.04. - 3x01 TBA

Aktuális képregény

Volume 28
Issue 167
2017.05.03.

„Lehetséges lehet, hogy az elkerülhetetlen valahogy mégis... elkerülhető? Ricknek és Andreának egy nehéz döntést kell hozniuk.”

TWDG: aktuális epizód

3x04 // Episode 14
Thicker Than Water
2017. április 25.

Hírek a járkálók világából

Tizenegyedik design

2014.08.06. 20:53, Amy Black

Örömmel jelenthetem be, hogy elkészült a The Walking Dead Hungary 11. stílusa, amit a 2014. évi San Diego-i Comic-Conon készült portréképek ihlettek! 

Címkék: Design

Bővítések #14

2014.08.04. 21:45, Amy Black

Ha egy kicsivel jobban körbenéztek az oldalon, csomó új modullal találkozhattok.

  • Ha itt jobban megnézitek, elkészült a Days Gone Bye (Volume 1) számainak részletes ismertetője.
  • Az első két TWD Magazine tartalmát is elérhetővé tettem. Fel szeretném hívni a figyelmeteket, hogy néhány szakasz címe a saját fantáziám szüleménye.
  • Projektek modul is kibővült.
  • Új, és reményeim szerint végleges külsőt kapott a The Walking Dead menü, ahol további almenük várnak rátok.
  • Van új hónap kérdése is, a jobb hasáb végén megtalálhatjátok.
  • Facebook-dobozt is elérhetővé tettük.
  • Felkerült Robert Kirkman, Tony Moore és Charlie Adlard adatlapja.
Címkék: Updates

Az ötödik évad premierjét nem cenzúrázzák

2014.08.03. 19:01, V. K. B.
Forrás: moviepilot.com

Rengeteg vita után vagyunk túl, miszerint a The Walking Dead ötödik évada olyan brutálisan erőszakos lesz, hogy néhány szereplő és stábtag nem biztos benne, hogy ezt valóban meg lehet-e engedni, hogy megmutassák a televízióban.

Ez a veszély a cenzúra miatt, beleértve magamat is, igazán feldühített, de mostanra úgy néz ki, hogy a félelemnek hűlt helye marad, miután Andrew Lincoln (Rick Grimes) saját maga jelentette be, hogy mindent látni fogunk a premierben, annak minden véres dicsőségével együtt. 

A premierről beszélve, Lincoln elárulta:

„Mindannyian éppen elképedtünk, és azt mondtuk: 'Ezt mi nem fogjuk megmutatni. Ezt mi nem fogjuk megmutatni.'” – aztán hozzátette: – „De meg fogjuk mutatni.”

Boldog voltam, mikor ezt meghallottam. A The Walking Dead sohasem félt megmutatni az emberi túlélés brutalitását, és hogy mennyire messze képesek elmenni az emberek azért, hogy megvédjék azokat, akiket szeretnek. A show bepillantást enged a rendíthetetlen erőszakba, és ennek a következménye csak egy azokból az okokból, amiért imádjuk, szóval úgy hiszem, ez teljesen helyes döntés, hogy nem vágtunk ki egyetlen jelenetet sem.”

Habár ez csak az én véleményem. Tudom, hogy sokan közületek még fiatalok a családotokban, akik szintén szeretik ezt a műsort, szóval érdekel, hogy ki mit gondol erről.

írta: Matt Carter

[Forrás]

Címkék: Articles

Ez az évad sem múlik el anélkül, hogy valaki meghalna

2014.08.03. 18:29, V. K. B.
Forrás: insidetv.ew.com

Senki se bosszankodjon, mindenki kedvenc poszt-apokaliptikus zombidráma sorozata nem fog ellágyulni az ötödik évadban. Andrew Lincolnnak van néhány híre számodra. Amikor arról beszéltünk vele, hogy a The Walking Dead mennyire szereti megölni a karaktereit, az Entertainment Weekly Radioban (SiriusXM, 105-ös csatorna) a Comic-Conon, Lincoln elmondta nekünk:

„Ez egy elkerülhetetlen része a show-nak. Ez az egyik legjobb dolog, legalábbis úgy gondolom, hogy tényleg igazi veszélyben érezheted a kedvenc karaktered. Ez az évad sem múlik el anélkül, hogy valaki meghalna.”

Ajaj, úgy néz ki, néhány nyak ismét nagy bajba kerülhet az ötödik évadban... ami nem jelenti azt, hogy Rick Grimes készen áll arra, hogy újra folytassa a mértéktelen torok-kaszaboló mutatványát... (R.I.P. Foglalók).

Lincoln mellé csatlakoztak még munkatársai is, Chandler Riggs (Carl Grimes), Melissa McBride (Carol Peletier), Emily Kinney (Beth Grenne) és Chad Coleman (Tyreese), valamint Gale Anne Hurd, a sorozat executive producere, és a csoport beszivárgott az EW Radiohoz, hogy megvitassák az újabb hódításukat a Comic-Conon. Az alábbi linken végig tudod hallgatni az egész beszélgetést velük (a csapat többi része – Norman Reedus, Steven Yeun, Lauren Cohan, Danai Gurira, Michael Cudlitz, Scott M. Gimple és Denise Huth – szintén leült a rádióhoz.)

A halál és nyomor ígérete mellett, Lincoln azt is megvitatta, hogy milyen Rick 2.0-t fogunk látni majd ősszel.

„Egy olyan Ricket fogsz látni, aki hihetetlenül veszélyes, és nagyon erős ebben az évadban. Nem kételkedem a brutalitásában, az emberiségében, és azt hiszem, megbékélt már ezzel. De ez nem mond ellent annak, hogy ő egy jó apa. Úgy gondolom, hogy mindent a gyerekeiért és a családjáért tesz. Ha mellette állsz, a családjába tartozol. Ha ellene fordulsz, te leszel a legnagyobb problémája.”

[Forrás]

Címkék: Articles

No Man's Land trailer

2014.08.03. 08:26, Wolf

Nemrég már írtunk róla, miszerint az AMC és a Next Games valami TWD-ihlette témájú mobiljátékot tervez. Örömhírünk van: a játék 2015 elején várható, és No Man's Land névre hallgat. Egy kis kedvcsinálónak, itt van a trailerje:

Címkék: Games Videos

Beth sztorija az ötödik évadban egy kicsit szomorú

2014.08.02. 17:28, V. K. B.
Forrás: wetpaint.com

Éppen akkor, mikor Beth Greene (Emily Kinney) végre nagyobb szerephez jutott a The Walking Deadben, elautóztatták, és úgy állították be, mintha egy teljesen más sorozatban lenne. Ahogy már bizonyára láttad a Comic-Con trailert, láthattad, ahogy Rick Grimes (Andrew Lincoln) mindenkit lelőtt a hídon, azután egy kis minitrailerben láthattuk Beth kalandjait. Valamilyen hátborzongató kórházban lehet – egy rendszer részeseként, de nem úgy tűnik, hogy „a jó ügy érdekében.”

Még a Comic-Con alatt a Zap2it beszélt Emilyvel az egyéni történetéről.

„Számomra egy kicsit szomorú. Nyilvánvalóan el lettem választva tőlük, szóval nem láthattam a barátaimat és a munkatársaimat – tudod, a szereplőket – már régóta. De ez igazán szórakoztató. Új ismeretségekre tettem szert. Készen állok!”

Ő az új seriff a városban!

Abban az esetben, ha kíváncsi vagy, jön-e egy Beth-es epizód, lehetséges. A TWD képregények írója/executive producere, Robert Kirkman elmondta a Zap2itnek, hogy Beth története úgy is alakulhat, mint azoké, akket elválasztottak a csoporttól még az előző évadban.

„Ahogy láttad a negyedik évad, mondhatnánk azt is, hogy 'Oké, most már csak egy epizód lesz Tyreese-zel és Carollal, na meg egy csomó gyerekkel,a mi nagyon szomoró, ezért ezekre a karakterekre fogunk fókuszálni, és a karakterek is erre.” – mondta Kirkman. – „Ez olyasmi, ami megadja nekünk azt a szabadságot, hogy igenis emgtehetjük, szóval így egy kicsivel többre számítok itt és ott, ahol éppen tartunk.”

Korábban már hallottunk arról, hogy Daryl Dixon (Norman Reedus) kapni fog egy újabb epizódot egy másik karakterrel, szóval ha az a karakter nem Beth, akkor talán több is lehet az évad első felében. Amit mi akarunk, hogy láthassuk együtt újra az egész bandát, maradjanak együtt, de ez sem azonnal fog megtörténni, így izgatottan várjuk, hogyan fognak a karakterek küzdeni azért, hogy megtalálják a másikat, és együtt kitalálják, mi lesz a következő lépésük.

[Forrás]

Címkék: Articles

Átalakítás!!!

2014.07.31. 20:43, Amy Black

Ha valamit még nem találtok, vagy nem elérhető, ne lepődjetek meg, még zajlanak az átalakítások, dolgozok a problémákon! :)

Címkék: Updates
 
Bemutatás

A The Walking Dead egy amerikai horror/dráma sorozat, ami 2010. október 31-én indult útjára, az amerikai AMC csatornán Robert Kirkman, Tony Moore és Charlie Adlard azonos című képregénye alapján. Az első évad váratlan sikere után a siker nagyon hamar közönségkedvencé tette ezt a világot, amit csak négy évvel később, 2014. február 10-én kezdtek el hazánkban is vetítetni a magyar Fox TV-n. Jelenleg a 8. évadra várunk.
A sorozat mellé 2015. augusztus 23-án érkezett a Fear The Walking Dead, ami szintén Kirkman világában játszódik, azonban nem Atlanta területén, hanem immáron Mexikóban, és már berendelték a 4. évadját.
A két sorozat mellett elengedhetetlen a folyamatosan bővülő képregény, ami a fősorozat alapját is szolgálja. Itthon weben lehet megvásárolni, és nagyjából évente 2-3 kötet jelenik meg magyarul.
Kirkman még arra is engedélyt adott, hogy világából videójátékokat készítsenek, ezek közül a leghíresebb a Telltale Games immáron három évados szériája, de az oldal igyekszik mindegyiket bemutatni az érdeklődöknek.
A könyvmolyok se csüggedjenek, nekik is vannak tartalmak az oldalon. Kirkman Jay Bonansinga társaságában regényeket is írt, az oldalon a magyar kiadásokról is olvashattok.

Figyelmeztetek mindenkit, hogy minden új érdeklődőnek az oldal rengeteg spoilert tartalmaz, így nekik az óvatos böngészést javaslom.

Jó böngészést kíván:
Amy Black

 
Gyakran használt címkék

Az alábbi linkek közt kedvetekre olvashattok bármelyik kategórián belül! :)

New Issue Spoilers TWD FTWD Season 1 Season 4 Season 7 TWDHun TWDG Comic Review Updates SiteNews Awards Season 2 Season 5 Season 8 Death Stranding Books Q@A Videos Articles Gallery Season 3 Season 6 TWDG:Michonne Magazine
 
Chat

Néhány alap chatszabály!

Egyedül szerkesztem a lapot, Amy néven, kérlek, ne kedves cserém stb.-ként hivatkozz rám! A chat szűri a spamrobotokat. Ne reklámozd az oldalad, arra van külön hirdetőkönyv. Itt kérhetsz cserét is.

Mindenkit szépen megkérek, hogy bármilyen spoilert tartalmazó véleményt a SpoilerZone-ba írjatok, köszönöm! Ötleteket az Ötletládába várok. 
Team Family

Ha oldalad valamelyik TWD/FTWD szereplővel foglalkozik, az alábbi csoportot Neked találták ki! ;)

 
Vörös szőnyeg

14/25

 
Szomszédok

Színészek, színésznők, sorozatok, zenekarok, énekesek, portálépítős oldalak előnyben! :) A betölthető helyek száma egyelőre végtelen. 

Cserefeltételek | Lekerültél?


 

 
Facebook

Kövessétek az oldal Facebook oldalát, hogy ne maradjatok le semmilyen frissítésről! ;) Néhány hír ugyanis csak a Facebookon kerül megosztásra! Minden hosszabb cikk vagy leírás itt az oldalon található meg!

 
 
 
Szavazás
Milyen bővítéseket látnál szívesen az oldalon?

Grafikai elemek
Itthon nem megjelent könyvek fordítása
Figurakollekciók
Színészek más alakításai
Galériabővítést
Rajongói történeteket
Fanfictiont
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Partnerek

 
Oldal információk
2014.01.17. (2014.02.16.) Indulás (Költözés)
Jesus and the Beast Design neve
Amy Black Szerkesztő
The Walking Dead Téma
G-Portál Tárhely
Opera Böngésző
Köszönet
Office Oldalinfók
Az oldalon található összes anyag az oldal saját ötleteim és fordításaik. Ha a forrás nem az enyém, megjelölöm a cím alatt és a cikk végén. A másolás, másodközlés a forrás megjelölése nélkül egyébként is tilos, és jogi következményekkel járnak.
Az oldalon 2017. január 24-én megdőlt a látogatottsági rekord, aznap 2803 fő kereste fel az oldalt.
A képek és videók a megosztók tulajdonában állnak, nincsenek a tulajdonomban. Nincs semmi anyagi hasznom a lapból, pusztán más rajongók tájékoztatása a cél.