The Walking Dead Hungary
Hírek a járkálók világából

Íme a 140. szám borítója

2015.01.19. 23:26, Amy Black
Forrás: thewalkingdead.com

#140.
Life and Death (Élet és halál)
2015. április 8.

Címkék: New Issue

Egy éves a the-walkingdead.gp!

2015.01.17. 14:03, Amy Black

Nem gondoltam volna, hogy ennyi idő alatt idáig eljutok... csomó mérföldkővel a hátam mögött. Egy kis ötlet volt, amit csak úgy szilveszterkor feldobtam, aztán mi lett belőle? Egy ekkora oldal, ami a GP egyik olyan oldala, ami állandóan frissül, minőségi, és nem egy kis témát ölel fel. Norman már meghozta nekünk a tortát is :D. 

Címkék: SiteNews

TWD Amy szemével: 1x01 Days Gone Bye

2015.01.16. 22:31, Amy Black

Idén egy új rovattal bővül az oldal, ez pedig a TWD Amy szemével. Váltakozó időben haladok sorba az epizódokon, újranézem őket, majd írok róluk az alábbi szempontok alapján. Nem ígérem, hogy az ötödik évad második feléig végzek... de hátha :D.

Chandler és Steven az évadról, és a kínos találkozókról

2015.01.15. 21:17, Amy Black
Forrás: www.designntrend.com

Chandler Riggs (Carl) és Steven Yeun (Glenn) nemrég megosztottak pár infót az ötödik évaddal kapcsolatban, bár elég szűkszavúan. Yeun elárulta, hogy meglehetősen sötét napok várnak Glennre. Ami Carlt illeti, Riggs annyit árult el, hogy egyre több interakciója lesz Carlnak Michonne-nal. A sorozat február 8-án tér vissza a képernyőre (nálunk pedig másnap).

Az alábbi két videót a Fanbolt.com készítette, ahol beszéltek Carl és Maggie lehetséges haláláról is. Mivel Carl és Maggie nem szenvedtek halálos harapást a járkálóktól (még!), Riggs és Yeun pár részletet elárultak a forgatókönyvből, amik hatással lehetnek a sorozatra, és a többi szereplőre. Mikor megkérdezték, Carl meg fog-e halni, Riggs csak annyit árult el:

„Én biztosan nem akarnám, hogy megegyen egy járkáló. Szeretnék úgy távozni, mint egy hős, egy géppisztollyal lelőni egy csomó embert.”

Kevésbé ennyire optimista azonban Steven, mikor arról érdeklődtek, hogyan érintené a karakterét Maggie halála. A férfi szerint Glenn „nagyon rossz passzba kerülne.” Röviden, elismerte, hogy nem is szívesen gondolna erre.

Az évad maradék feléről mind Riggs, mind Yeun elég szűkszavúan fogalmaztak, mindössze annyi bizonyos, hogy Carl és Michonne között a kötelék el fog mélyülni, és ennek lehetnek a nézők szemtanúi.

Ami Glennt illeti, van egy kis utalás, hogy a karakter nem mindig az élet derűs oldalán lesz, amiért a TWD rajongók imádják. Woodbury mészárlása és a Terminus között Yeun úgy gondolja, hogy a „világ egy sötét hely, és az emberek túl sokkal foglalkoznak”, ezzel utalva arra, hogy az aggasztóbb események megváltoztathatják Glenn nézeteit.

Érdemes megjegyezni, hogy mindkét interjút az október végi Walker Stalker Conon készült, Atlantában. Ennek ellenére, az interjú készítői nem látták a sokkoló októberi félévadzáró folytatását.

Amellett, hogy elhintettek pár spoilert, Riggs és Yeun a legfurcsább rajongói találkozókról is beszéltek, mint stábtag. Riggs visszaemlékezett arra a találkozóra, mikor egy rajongója elájult előtte. Yeun szerint meg az volt a legkínosabb, mikor egy rajongójával a nyilvános mosdóban találkoztak, és végig azt hajtogatta, hogy „el fogom árulni mindenkinek, hogy melletted pisiltem.” Valamint azt is megemlítette, hogy az egyik kalapját egy Rosie nevű fiatal lánynak adta.

[Forrás]

Címkék: Interviews

Képregény szemle: Issue 136

2015.01.15. 20:52, Amy Black

Ezek a Suttogók lassan rosszabbak lesznek, mint Negan... és akkor még egész jó indulatú voltam.

A 136. szám tartalma:

Gregory azt mondja a két nagymenő gyerek szüleinek, hogy az lenne a legjobb, ha megölnék Maggie-t, és megint ő lenne a vezető, mondván, hogy a gyerekeik majdnem meghalt, és Carl úgy fog ott ülni a vacsoránál, mintha mi sem történt volna. A szülők nem fogadják el Gregory tervét.

Az orvosi rendelőben Marco elmondja Jesusnak és Maggie-nek, hogy hátrahagyta Kent meghalni, és akkor hallott legalább három Suttogót beszélni. Jesus levonja a következtetéseket, hogy ugyanarról a csoportról van szó, amivel találkozott, de furcsállta, hogy messzebb voltak attól, ahol őt támadták meg. Elmondja Marconak, hogy az emberek a járkálók bőrét hordják, és hogy nem őrült meg.

Közben a cellákban Lydia megkérdezi Carltól, miért börtönözték be, vagy csak azért van itt, hogy őt tartsa szem előtt. Carl elmondja neki, hogy támadta meg az a két tag őket, mire Lydia is elmondja, hogy a csoportja egyre kevesebb értelemmel gondolkodik, amiért idetették azért, mert megvédte a helyi vezető lányát. Carl megpróbálja megvédeni az álláspontját azzal, mire Lydia elmondja, hogy a csoportja gyilkos, de Carl megnyugtatja, hogy el fogják őt engedni. Lydia elárulja, hogy akkor volt kint legelőször, mikor Jesus és az emberei megtámadták őket. Carl azt mondja neki, hogy ez csak egy félreértés volt, és hogy mondhatna többet is Maggie-nek a Suttogókról, és akkor össze tudnának dolgozni. Lydia szeretne hinni Carlnak, de túlságosan fél.

Sophia felébred Maggie mellett, és megkérdezi, az a két srác meghalt-e. Mikor Maggie nemet mond, Sophia ragaszkodik ahhoz, hogy az ajtaja be legyen zárva. Maggie megkérdezi tőle az eseményeket, és mikor meghallja azt a sztorit, odamegy a két srác szobájához, és azt mondja nekik, hogy „Ti rohadt szörnyetegek, alig várom, hogy felébredjetek.”, mielőtt elsétálna.

Maggie kiengedi Carlt a cellájából, de közli vele, hogy még meg fogják büntetni azért, amit tett. Ahogy a páros megy, Carl megtudja, hogy Maggie el akarja engedni Lydiát, és adni neki egy esélyt, hogy a kolónia produktív tagja legyen. Maggie azonban nem hajlandó Paul csapatát felülvizsgálni. Carl ezután könyörög, hadd függetlenítsék a lányt, mert egyedül van, és be van zárva.

A hilltopi erdő mellett két Suttogó figyeli a közösséget. Az egyikük megkérdezi, hogy Hilltop-e az a hely, ahova (Paul) vitte az egyiküket, a másik pedig igennel felel, és hogy a vezetőjük már jön, Lydia pedig elég erős ahhoz, hogy vigyázzon magára, amíg ők a bokrok között várnak.

Közben Alexandriában Andrea és Magna éppen kukoricát szednek a télre és a közelgő fesztiválra készülve, mikor egy aggódó Eugene elsétál mögöttük. Andrea elmondja Magnának a helyzetet, hogy ő kicsoda, és milyen a helyzete Rosita terhességével. Magna kíváncsi, Eugene aggódna-e a mostani világ miatt, mikor Andrea ragaszkodik a témaváltáshoz. Rick érkezik meg Hilltopból, és bevallja a nőnek, hogy kicsit aggódik azért, amiért Carlt hátrahagyta, és hogy nehéz volt neki elengedni. Örömmel látja, hogy Andrea és Magna jól kijönnek egymással, és megkérdezi, minden rendben van-e.

Az egyik apa, akinek a fiát Carl megtámadta, bámulja Carlt Earl műhelyében. Earl azt mondja, hogy vannak pletykák róla, és hogy ez normális, de azért vigyázzon magára. Carl visszamegy a cellákhoz, hogy Lydiát megvigasztalja, és elmondja az esélyeit Hilltopban. Valamint hagy neki időt is, hogy összegyűjthesse a gondolatait.

A bosszúálló apa elmegy Gregory lakókocsijához, és azt mondja neki, hajlandó segíteni Gregorynak, hogy visszaszerezhesse a pozícióját, de akkor Carlt is meg kell ölniük.

Miközben kint ülnek Lydia cellája előtt, Carl visszaemlékezik, hogyan élte túl az apokalipszist, az akadályokat, és hogyan győzött a csoportja. Azt állítja, hogy a küzdeni néha lehetetlen, de úgy is érezte, hogy legyőzhetetlen. Egyszerre fél, bizonytalan, és ezt sokszor érezte. Befejezi azzal, hogy nem hisz a mesékben, de nem hagyhatják figyelmen kívül, mit élt át, és hogy a biztonságot a kalapjának köszönheti. Biztosítja Lydiát, hogyha működött nála, akkor a lánynál is. Lydia mosolyog, megemeli Carl kalapját, és megköszöni neki a tanácsot.

Szerintetek tényleg megfogják ölni Maggie-t? Mert én úgy érzem, hogy nem. De aztán bármi lehet még. Kirkman kiszámíthatatlan.

Címkék: TWDHun Comic Review
 
Bemutatás

A The Walking Dead egy amerikai horror/dráma sorozat, ami 2010. október 31-én indult útjára, az amerikai AMC csatornán Robert Kirkman, Tony Moore és Charlie Adlard azonos című képregénye alapján. Az első évad váratlan sikere után a siker nagyon hamar közönségkedvencé tette ezt a világot, amit csak négy évvel később, 2014. február 10-én kezdtek el hazánkban is vetítetni a magyar Fox TV-n. Jelenleg a 8. évadra várunk.
A sorozat mellé 2015. augusztus 23-án érkezett a Fear The Walking Dead, ami szintén Kirkman világában játszódik, azonban nem Atlanta területén, hanem immáron Mexikóban, és már berendelték a 4. évadját.
A két sorozat mellett elengedhetetlen a folyamatosan bővülő képregény, ami a fősorozat alapját is szolgálja. Itthon weben lehet megvásárolni, és nagyjából évente 2-3 kötet jelenik meg magyarul.
Kirkman még arra is engedélyt adott, hogy világából videójátékokat készítsenek, ezek közül a leghíresebb a Telltale Games immáron három évados szériája, de az oldal igyekszik mindegyiket bemutatni az érdeklődöknek.
A könyvmolyok se csüggedjenek, nekik is vannak tartalmak az oldalon. Kirkman Jay Bonansinga társaságában regényeket is írt, az oldalon a magyar kiadásokról is olvashattok.

Figyelmeztetek mindenkit, hogy minden új érdeklődőnek az oldal rengeteg spoilert tartalmaz, így nekik az óvatos böngészést javaslom.

Jó böngészést kíván:
Amy Black

 
Galériabővítések

Többször is érdemes visszanézni a galériába, hiszen mindig több mappát frissítek, naponta többször is, és ez a script óránként frissíti csak magát.

 
Nyolcadik évados infók

Legutolsó frissítés: 2017. május.

Nemsokára kezdődnek a forgatások, és az eddigiekhez hűen itt próbálom meg képek és leírások alapján a spoilerek szerelmeseinek átadni az infókat. Így tényleg csak azoknak ajánlott, akiknek nem számít, hogy tudnak valamit az új évadról!

 
Chat

Néhány alap chatszabály!

Egyedül szerkesztem a lapot, Amy néven, kérlek, ne kedves cserém stb.-ként hivatkozz rám! A chat szűri a spamrobotokat. Ne reklámozd az oldalad, arra van külön hirdetőkönyv. Itt kérhetsz cserét is.

Mindenkit szépen megkérek, hogy bármilyen spoilert tartalmazó véleményt a SpoilerZone-ba írjatok, köszönöm! Ötleteket az Ötletládába várok.

 
Team Family

Ha oldalad valamelyik TWD/FTWD szereplővel foglalkozik, az alábbi csoportot Neked találták ki! ;)

 
Vörös szőnyeg

12/12 BETELT!

 
Szavazás
Milyen bővítéseket látnál szívesen az oldalon?

Grafikai elemek (3 / 14%)
Itthon nem megjelent könyvek fordítása (10 / 45%)
Figurakollekciók (0 / 0%)
Színészek más alakításai (0 / 0%)
Galériabővítést (1 / 5%)
Rajongói történeteket (2 / 9%)
Fanfictiont (6 / 27%)

Szavazatok száma: 22

Létrehozás időpontja:
2017-03-26 20:34:26

Szavazás lezárva:
2017-05-28 09:38:30


Lezárt szavazások
 
Oldal információk
 
Szomszédok

Színészek, színésznők, sorozatok, zenekarok, énekesek, portálépítős oldalak előnyben! :) A betölthető helyek száma egyelőre végtelen. Ide csak szöveggel kerülhetsz ki!

Cserefeltételek | Lekerültél?

Marzia Bisognin Shadowhunters Modern Family Emma Watson The Big Bang Theory Sebastian Vettel Jai Courtney One Direction
 
Partnerek

 

Minden jog fenntartva 2014-2017 (c) the-walkingdead.gp


Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE // WISE-VOGUE    *****    * GP Life * Webes hírek * Nem csak gportálos oldalaknak * GP Life * Webes hírek * Nem csak gportálos oldalaknak *