Üdvözletem!

Rick Grimes seriffhelyettes kómából ébredve zombiapokalipszis alatt találja magát, majd a kórházból kijutva családja keresésére indul.
Robert Kirkman azonos című képregénysorozatára alapozva a zombis sorozat csakhamar a világ legnézetebb sorozata lett, amit hazánkban 2014.02.10-én kezdtek el szinkronosan is vetíteni.

Az oldal továbbá foglalkozik a társsorozattal, a Fear The Walking Deaddel, aminek jövőre köszönhetjük a 4. évadát, valamint a képregénnyel, a játékokkal, és a könyvekkel is. Tulajdonképpen mindennel. 

Gyorslinkek

Watch Online Galéria
Fordítások Vendégkönyv
Főoldal
 
Projektek

TWD: nyolcadik évad, első fél

2017.10.22. - 8x01 Mercy
2017.10.29. - 8x02 The Damned
2017.11.05. - 8x03 Monsters
2017.11.12. - 8x04 Some Guy
2017.11.19. - 8x05 The Big Scary U
2017.11.26. - 8x06 The King, The Widow, and Rick
2017.12.03. - 8x07 Time for After
2017.12.10. - 8x08 How It's Gotta Be

TWD: aktuális epizód

2017.12.03. - 8x07 Time for After

Aktuális képregény

Volume 29
Issue 174
2017.12.06.

Egy magányos élet
„Negan szomorú, sajnálatos, magányos élete. Igazhívők, szembe kell néznie ezzel, megérdemli.”

 
Gyakran használt címkék

Az alábbi linkek közt kedvetekre olvashattok bármelyik kategórián belül! :)

Évadok szerint:

 
Galériafrissítések
 
Facebook

Kövessétek az oldal Facebook oldalát, hogy ne maradjatok le semmilyen frissítésről! ;) Néhány hír ugyanis csak a Facebookon kerül megosztásra! Minden hosszabb cikk vagy leírás itt az oldalon található meg!

 
 
 
Oldalinfók
2014.01.17. (2014.02.16.) Indulás (Költözés)
2017.06. – 2017.10. Szünet
This is The Walking Dead Design neve
Amy Black Szerkesztő
The Walking Dead Téma
G-Portál Tárhely
Opera Böngésző

Az oldalon található összes anyag az oldal saját ötleteim és fordításaik. Ha a forrás nem az enyém, megjelölöm a cím alatt és a cikk végén. A másolás, másodközlés a forrás megjelölése nélkül egyébként is tilos, és jogi következményekkel járnak.

Az oldalon 2017. január 24-én megdőlt a látogatottsági rekord, aznap 2803 fő kereste fel az oldalt. A képek és videók a megosztók tulajdonában állnak, nincsenek a tulajdonomban. Nincs semmi anyagi hasznom a lapból, pusztán más rajongók tájékoztatása a cél.

Minden jog fenntartva 2014-2017 (c) the-walkingdead.gp

 
Hírek a járkálók világából (2014-2017)

Íme a 140. szám borítója

2015.01.19. 23:26, Amy Black
Forrás: thewalkingdead.com

#140.
Life and Death (Élet és halál)
2015. április 8.

Címkék: New Issue

Egy éves a the-walkingdead.gp!

2015.01.17. 14:03, Amy Black

Nem gondoltam volna, hogy ennyi idő alatt idáig eljutok... csomó mérföldkővel a hátam mögött. Egy kis ötlet volt, amit csak úgy szilveszterkor feldobtam, aztán mi lett belőle? Egy ekkora oldal, ami a GP egyik olyan oldala, ami állandóan frissül, minőségi, és nem egy kis témát ölel fel. Norman már meghozta nekünk a tortát is :D. 

Címkék: SiteNews

TWD Amy szemével: 1x01 Days Gone Bye

2015.01.16. 22:31, Amy Black

Idén egy új rovattal bővül az oldal, ez pedig a TWD Amy szemével. Váltakozó időben haladok sorba az epizódokon, újranézem őket, majd írok róluk az alábbi szempontok alapján. Nem ígérem, hogy az ötödik évad második feléig végzek... de hátha :D.

Chandler és Steven az évadról, és a kínos találkozókról

2015.01.15. 21:17, Amy Black
Forrás: www.designntrend.com

Chandler Riggs (Carl) és Steven Yeun (Glenn) nemrég megosztottak pár infót az ötödik évaddal kapcsolatban, bár elég szűkszavúan. Yeun elárulta, hogy meglehetősen sötét napok várnak Glennre. Ami Carlt illeti, Riggs annyit árult el, hogy egyre több interakciója lesz Carlnak Michonne-nal. A sorozat február 8-án tér vissza a képernyőre (nálunk pedig másnap).

Az alábbi két videót a Fanbolt.com készítette, ahol beszéltek Carl és Maggie lehetséges haláláról is. Mivel Carl és Maggie nem szenvedtek halálos harapást a járkálóktól (még!), Riggs és Yeun pár részletet elárultak a forgatókönyvből, amik hatással lehetnek a sorozatra, és a többi szereplőre. Mikor megkérdezték, Carl meg fog-e halni, Riggs csak annyit árult el:

„Én biztosan nem akarnám, hogy megegyen egy járkáló. Szeretnék úgy távozni, mint egy hős, egy géppisztollyal lelőni egy csomó embert.”

Kevésbé ennyire optimista azonban Steven, mikor arról érdeklődtek, hogyan érintené a karakterét Maggie halála. A férfi szerint Glenn „nagyon rossz passzba kerülne.” Röviden, elismerte, hogy nem is szívesen gondolna erre.

Az évad maradék feléről mind Riggs, mind Yeun elég szűkszavúan fogalmaztak, mindössze annyi bizonyos, hogy Carl és Michonne között a kötelék el fog mélyülni, és ennek lehetnek a nézők szemtanúi.

Ami Glennt illeti, van egy kis utalás, hogy a karakter nem mindig az élet derűs oldalán lesz, amiért a TWD rajongók imádják. Woodbury mészárlása és a Terminus között Yeun úgy gondolja, hogy a „világ egy sötét hely, és az emberek túl sokkal foglalkoznak”, ezzel utalva arra, hogy az aggasztóbb események megváltoztathatják Glenn nézeteit.

Érdemes megjegyezni, hogy mindkét interjút az október végi Walker Stalker Conon készült, Atlantában. Ennek ellenére, az interjú készítői nem látták a sokkoló októberi félévadzáró folytatását.

Amellett, hogy elhintettek pár spoilert, Riggs és Yeun a legfurcsább rajongói találkozókról is beszéltek, mint stábtag. Riggs visszaemlékezett arra a találkozóra, mikor egy rajongója elájult előtte. Yeun szerint meg az volt a legkínosabb, mikor egy rajongójával a nyilvános mosdóban találkoztak, és végig azt hajtogatta, hogy „el fogom árulni mindenkinek, hogy melletted pisiltem.” Valamint azt is megemlítette, hogy az egyik kalapját egy Rosie nevű fiatal lánynak adta.

[Forrás]

Címkék: Interviews

Képregény szemle: Issue 136

2015.01.15. 20:52, Amy Black

Ezek a Suttogók lassan rosszabbak lesznek, mint Negan... és akkor még egész jó indulatú voltam.

A 136. szám tartalma:

Gregory azt mondja a két nagymenő gyerek szüleinek, hogy az lenne a legjobb, ha megölnék Maggie-t, és megint ő lenne a vezető, mondván, hogy a gyerekeik majdnem meghalt, és Carl úgy fog ott ülni a vacsoránál, mintha mi sem történt volna. A szülők nem fogadják el Gregory tervét.

Az orvosi rendelőben Marco elmondja Jesusnak és Maggie-nek, hogy hátrahagyta Kent meghalni, és akkor hallott legalább három Suttogót beszélni. Jesus levonja a következtetéseket, hogy ugyanarról a csoportról van szó, amivel találkozott, de furcsállta, hogy messzebb voltak attól, ahol őt támadták meg. Elmondja Marconak, hogy az emberek a járkálók bőrét hordják, és hogy nem őrült meg.

Közben a cellákban Lydia megkérdezi Carltól, miért börtönözték be, vagy csak azért van itt, hogy őt tartsa szem előtt. Carl elmondja neki, hogy támadta meg az a két tag őket, mire Lydia is elmondja, hogy a csoportja egyre kevesebb értelemmel gondolkodik, amiért idetették azért, mert megvédte a helyi vezető lányát. Carl megpróbálja megvédeni az álláspontját azzal, mire Lydia elmondja, hogy a csoportja gyilkos, de Carl megnyugtatja, hogy el fogják őt engedni. Lydia elárulja, hogy akkor volt kint legelőször, mikor Jesus és az emberei megtámadták őket. Carl azt mondja neki, hogy ez csak egy félreértés volt, és hogy mondhatna többet is Maggie-nek a Suttogókról, és akkor össze tudnának dolgozni. Lydia szeretne hinni Carlnak, de túlságosan fél.

Sophia felébred Maggie mellett, és megkérdezi, az a két srác meghalt-e. Mikor Maggie nemet mond, Sophia ragaszkodik ahhoz, hogy az ajtaja be legyen zárva. Maggie megkérdezi tőle az eseményeket, és mikor meghallja azt a sztorit, odamegy a két srác szobájához, és azt mondja nekik, hogy „Ti rohadt szörnyetegek, alig várom, hogy felébredjetek.”, mielőtt elsétálna.

Maggie kiengedi Carlt a cellájából, de közli vele, hogy még meg fogják büntetni azért, amit tett. Ahogy a páros megy, Carl megtudja, hogy Maggie el akarja engedni Lydiát, és adni neki egy esélyt, hogy a kolónia produktív tagja legyen. Maggie azonban nem hajlandó Paul csapatát felülvizsgálni. Carl ezután könyörög, hadd függetlenítsék a lányt, mert egyedül van, és be van zárva.

A hilltopi erdő mellett két Suttogó figyeli a közösséget. Az egyikük megkérdezi, hogy Hilltop-e az a hely, ahova (Paul) vitte az egyiküket, a másik pedig igennel felel, és hogy a vezetőjük már jön, Lydia pedig elég erős ahhoz, hogy vigyázzon magára, amíg ők a bokrok között várnak.

Közben Alexandriában Andrea és Magna éppen kukoricát szednek a télre és a közelgő fesztiválra készülve, mikor egy aggódó Eugene elsétál mögöttük. Andrea elmondja Magnának a helyzetet, hogy ő kicsoda, és milyen a helyzete Rosita terhességével. Magna kíváncsi, Eugene aggódna-e a mostani világ miatt, mikor Andrea ragaszkodik a témaváltáshoz. Rick érkezik meg Hilltopból, és bevallja a nőnek, hogy kicsit aggódik azért, amiért Carlt hátrahagyta, és hogy nehéz volt neki elengedni. Örömmel látja, hogy Andrea és Magna jól kijönnek egymással, és megkérdezi, minden rendben van-e.

Az egyik apa, akinek a fiát Carl megtámadta, bámulja Carlt Earl műhelyében. Earl azt mondja, hogy vannak pletykák róla, és hogy ez normális, de azért vigyázzon magára. Carl visszamegy a cellákhoz, hogy Lydiát megvigasztalja, és elmondja az esélyeit Hilltopban. Valamint hagy neki időt is, hogy összegyűjthesse a gondolatait.

A bosszúálló apa elmegy Gregory lakókocsijához, és azt mondja neki, hajlandó segíteni Gregorynak, hogy visszaszerezhesse a pozícióját, de akkor Carlt is meg kell ölniük.

Miközben kint ülnek Lydia cellája előtt, Carl visszaemlékezik, hogyan élte túl az apokalipszist, az akadályokat, és hogyan győzött a csoportja. Azt állítja, hogy a küzdeni néha lehetetlen, de úgy is érezte, hogy legyőzhetetlen. Egyszerre fél, bizonytalan, és ezt sokszor érezte. Befejezi azzal, hogy nem hisz a mesékben, de nem hagyhatják figyelmen kívül, mit élt át, és hogy a biztonságot a kalapjának köszönheti. Biztosítja Lydiát, hogyha működött nála, akkor a lánynál is. Lydia mosolyog, megemeli Carl kalapját, és megköszöni neki a tanácsot.

Szerintetek tényleg megfogják ölni Maggie-t? Mert én úgy érzem, hogy nem. De aztán bármi lehet még. Kirkman kiszámíthatatlan.

Címkék: TWDHun Comic Review
 

Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com