Hírek a járkálók világából

A Telltale Games folytatja: lesz harmadik évad!

2014.07.27. 09:35, Amy Black
Címkék: Games Season 3
Forrás: www.facebook.com/TheWalkingDeadGame

Még mindig zajlik San Diegoban a Comic-con. Először megtudtuk, hogy valóban 2014. október 12-én debütál az ötödik évada a sorozatnak, tegnap pedig azt is megtudtuk, hogy a Telltale Games sem hagyja az idegeinket békén: bejelentették a The Walking Dead: The Game harmadik évadát!!! Hogy lesz a 2x05 után egy DLC (és hogy hol a 2x05 trailere?!), arról még nincsenek információk.

Egy hosszú interjú

2014.07.26. 23:28, V. K. B.
Címkék: Videos Interviews
Forrás: youtube.com

Íme az 5. évad hivatalos trailere!

2014.07.25. 14:33, Adminok
Címkék: Season 5 Videos
Forrás: facebook.com/TheWalkingDeadAMC

Mivel még nincs kint a trailer, ide fogom ebbe a rögzített posztba kirakni, és IDE!!! várom a kibeszélő posztokat, nem a SpoilerZone-ba!!!!

A The Spoiling Dead Fans összegyűjtött még pár infót, és folyamatban van pár cikk fordítása is, amik hamarosan érkeznek! :)

  • Carol és Tyreese segít majd Ricknek megtalálni a táskáját a Terminus előtt.
  • Mary meghalt. Nem tudjuk, hogy hogyan és mikor, de ő is halott már.
  • Beth története ebben az évadban nagyobb lesz, mint azt vártuk.
  • A fő veszélyt nem a terminusiak jelentik az évadban.
  • Gabriel atya (a képregényből) tudja az igazságot a Terminusról.
  • A terminusi emberek valaki nagyon rosszal üzletelnek, beleértve az elrablásokat és az emberek hurcolását.
  • Az A jelű kocsi jelzi az arrivalst, vagyis az érkezést, a D jelű kocsi pedig a departurest, vagyis a távozást.

Új promofotó az 5. évadhoz!

2014.07.21. 20:09, Amy Black
Címkék: Gallery
Forrás: blogs.amctv.com

Július 22-én érkezik az Amid the Ruins!

2014.07.17. 15:23, Amy Black
Címkék: Games Videos
Forrás: facebook.com/TheWalkingDeadGame

Íme a trailer! =)

Holnap egy új Amid the Ruins trailer érkezik!

2014.07.16. 19:14, Amy Black
Címkék: Games
Forrás: facebook.com/TheWalkingDeadGame

Képregény szemle: Issue 129

2014.07.15. 10:04, Amy Black
Címkék: TWDHun Comic Review

Valahogy én ezt annyira éreztem...

A 129. szám tartalma:

Andrea segít Carlnak felkészülni az útra, Hilltopba. Carl megjegyzi, hogy mennyi mindent kell csomagolnia, és hogy furcsállja, hogy a csomagja többet ér most, mint egy zsáknyi holmi. Andrea erre azt mondja, hogy nem kell mindent elvinnie, és egy nap talán a saját családjával tér vissza.

Rick meglátogatja Negant a cellájában, aki megjegyzi, hogy az a nap legrosszabb része, mikor kiürítik a vödrét, de az a kedvence, mikor ezt Ricknek kell megtennie. Azt is elmondja, hogy Rick ne fegyelmezze Carlt a harcban, és beszéljen vele. Sőt, azt is, hogy ő és Carl „barátok”.

Carl odaadja az unikornis faragványt Josh-nak, de Josh megígéri, hogy megkapja azt a piros pulóvert, amint visszaért. Josh utána azt mondja, hogy Anna keresi Carlt. Amint Rick elhagyja a börtönt, belefut Magnába, aki zavarban van, mivel nem tudja, melyik épület lakóház. Rick azt mondja, hogy ami mögötte van, az a börtön, és jelenleg egyetlen ember van benne. Utána mondja azt Magnának, hogy találkozhat vele, amint Rick visszaért a Hilltopból.

Rick és Carl nyeregbe pattan, és Anna odaad egy levelet Carlnek. Rick azzal cukkolja Carlt, hogy az biztos szerelmes levél, ami miatt zavarban érzi magát, és megéri az apját, hogy ne ugrassa már. Az úton, Rick és Carl több járőr mellett mennek el. Éppen ebédszünetre állnak meg, mikor néhány járkáló bukkan fel a fák közül. Rick megragadja a baltát, és megkéri Carlt, hogy ne lőjön addig, míg nincs rá tényleg szükség. Rick két járkálót meg is öl, de a teste feladja, ezért Carlnak kell megölnie a maradékot, mikor az egyik járkáló majdnem megharapta hátulról.

Egy lovas megjelenik a felszerelésében Rickék mellett. Leszáll, és elnézést kér azért, mert a terület nem volt tiszta, pedig az elmúlt öt percben már megölt párat. Mikor a lovas észreveszi, hogy Rick az, még több bocsánatot kér. Rick dühös, és a botjával elkezdi verni a lovast. Mikor megpróbálja megvédeni magát magzatpózban, Rick befejezi, majd kérdőre vonja a lovast. A lovas elmondja, hogy Benjaminnak hívják, és a Királyságból származik. Rick már szabályosan őrjöng, azt mondja Benjaminnak, hogy más pokolian hálás lenne a munkájáért, és hogy ezt nagyon elszúrta, és reméli, hogy ez volt az első ilyen esete. Benjamin elmondja, hogy valóban ez az első, de nem is lesz több.

Máshol Ken és Marco egy sima területen lovagolnak. Ken betegnek tűnik, leesik a lóról, azt állítva, hogy nem mehet tovább. Marco lemászik a lóról, hogy segítsen neki. Miközben beszélnek, a ló elvágtat, és járkálók jelennek meg. A duó megpróbálja utolérni a lovat, és Ken elcsodálkozik, hogy a járkálók hangjai milyenek is valójában.

Magna és a csapata elhatározza, hogy belopóznak a börtönbe. Mikor leértek, Negan megragadja a cellájának rácsait, de úgy, mint egy eszeveszett őrült. Azt mondja, hogy meg kell menteniük őt ezektől a szörnyű emberektől, és hogy Rick emberei olyanok, mint az állatok. Magna és a csapata ezek hallatára teljesen lesokkolódik.

Mit kaptunk abból, ha Rick nincs a helyén, az idegenek csoportja pedig összeáll Negannal? Bizony, egy óriási eredetű balhét. Augusztusban még elég messze van, de én már most félek, hogy itt megint emberek fognak hullani.

 
Gyakran használt címkék

Az alábbi linkek közt kedvetekre olvashattok bármelyik kategórián belül! :)

 
Chat

Néhány alap chatszabály!

Egyedül szerkesztem a lapot, Amy néven, kérlek, ne kedves cserém stb.-ként hivatkozz rám! A chat szűri a spamrobotokat. Ne reklámozd az oldalad, arra van külön hirdetőkönyv. Itt kérhetsz cserét is.

Mindenkit szépen megkérek, hogy bármilyen spoilert tartalmazó véleményt a SpoilerZone-ba írjatok, köszönöm! Ötleteket az Ötletládába várok. 
Team Family

Ha oldalad valamelyik TWD/FTWD szereplővel foglalkozik, az alábbi csoportot Neked találták ki! ;)

 
Vörös szőnyeg

14/25

 
Szomszédok

Színészek, színésznők, sorozatok, zenekarok, énekesek, portálépítős oldalak előnyben! :) A betölthető helyek száma egyelőre végtelen. 

Cserefeltételek | Lekerültél?


 

 
Facebook

Kövessétek az oldal Facebook oldalát, hogy ne maradjatok le semmilyen frissítésről! ;) Néhány hír ugyanis csak a Facebookon kerül megosztásra! Minden hosszabb cikk vagy leírás itt az oldalon található meg!

 
 
 
Szavazás
Milyen bővítéseket látnál szívesen az oldalon?

Grafikai elemek
Itthon nem megjelent könyvek fordítása
Figurakollekciók
Színészek más alakításai
Galériabővítést
Rajongói történeteket
Fanfictiont
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
TWD magyar rajongók

A Survivors modul utódja, egyben fórum is megtalálható a Facebookon az alábbi csoportban.

 
Partnerek

 
Oldal információk
2014.01.17. (2014.02.16.) Indulás (Költözés)
Jesus and the Beast Design neve
Amy Black Szerkesztő
The Walking Dead Téma
G-Portál Tárhely
Opera Böngésző
Köszönet
Office Oldalinfók
Az oldalon található összes anyag az oldal saját ötleteim és fordításaik. Ha a forrás nem az enyém, megjelölöm a cím alatt és a cikk végén. A másolás, másodközlés a forrás megjelölése nélkül egyébként is tilos, és jogi következményekkel járnak.
Az oldalon 2017. január 24-én megdőlt a látogatottsági rekord, aznap 2803 fő kereste fel az oldalt.
A képek és videók a megosztók tulajdonában állnak, nincsenek a tulajdonomban. Nincs semmi anyagi hasznom a lapból, pusztán más rajongók tájékoztatása a cél.