The Walking Dead Hungary

A legmegbízhatóbb, legtartalmasabb forrásod 2014 óta!

Hírek a járkálók világából

A Walking Dead miatt csúszik a Trónok harca

2014.01.10. 20:42, Amy Black
Forrás: variety.com

Az HBO április 6-án debütáltatja nagysikerű sorozatának a Game of Thrones-nak a negyedik évadát, versenyben ellentetjével, a szintén sikeres The Walking Deaddel.

Az AMC sorozata február 9-én folytatódik, és március 30-áig leadja a teljes évadot. A Trónok harca egy héttel később nyit, mint tavaly.

A Trónok harca George R. R. Martin világhírű könyvsorozata, a Tűz és Jég dala alapján készült, és egy olyan véres, középkor-stílusú drámába kalauzolja a nézőt, amit már háromszor jelöltek az Emmy-n, és mind a három szezon finálja összesen 6,3 millió nézőt ültetett képernyők elé aznap este – ami 30%-kkal jobb arány, mint az előző évad fináléja.

[Forrás]

Címkék: Articles

People's Choice Awards díjak

2014.01.10. 07:13, Amy Black
Forrás: www.peopleschoice.com/pca/awards/nominees/

Bármily meglepő, de a sorozat lett a legjobb kábeltévés drámasorozat, és Rick lett a mi antihősünk. 

Címkék: Awards

Első design

2014.01.09. 15:34, Amy Black

Az eredetileg földszínű stílus helyett egy egyszerűbb, kékes-feketéssel dolgoztam. Így elsőre nem is rossz. Áldom azt a zsenit, aki feltalálta a PhotoScape-t.

Címkék: Design

Négy ikon a játékokhoz

2014.01.09. 14:24, Amy Black
Forrás: deviantart.com

Blagoicons deviant galériájában bukkantam rá a négy ikonra, amivel simán le lehet cserélni az alap indítóikont az övéire. Az övéi szerintem mutatósabbak :). De azért át kell konvertálni .ico formátumba előtte!

 

 

The Walking Dead: 400 Days teszt - nincs Clementine

2014.01.09. 12:24, Amy Black
Forrás: gamestar.hu

A 400 Days nevű DLC egyfajta hidat képez az első és második The Walking Dead évad között, miközben öt különböző, új karakter sorsát is bemutatja.

Nem tudom, mi lehet Clementine-nal. Aggódom érte. Én a Telltale féle The Walking Dead játék befejezése óta csak azt várom, hogy a második évadban kiderüljön, mi is lesz a sorsa, de még várnom kell. A 400 Days címet viselő DLC nem a folytatás, mondták is ezt előre, szóval nem voltak illúzióim. Az alkotók viszont merészet léptek - csináltak egy olyan felvezető epizódot, amely várhatóan a második évadot készíti elő, behozza annak főbb karaktereit (akik remélhetőleg találkoznak majd Clementine-nal, mert különben elborulok a kisszékkel), rövid és ütős prológok keretében.

A The Walking Dead szinkronhangjai

2014.01.08. 23:16, Amy Black
Forrás: sorozatjunkie.hu

Még nincs meg hivatalosan a The Walking Dead hazai premierjének időpontja, de azt legalább tudjuk, hogy melyik csatornán fog menni (A FOX International Channels zászlóshajójaként ismert szórakoztató csatorna, a FOX, 2014. február 1-jén indul Magyarországon, elsőként kizárólag a Telekom digitális televíziós szolgáltatásain.), s ha szerencsénk van, akkor már csak kábé 50-et kell aludnunk a magyar premierig. A szinkronhangok mindenesetre már megvannak.

 • Rick: Rajkai Zoltán
 • Shane: Varga Gábor
 • Lori: Ruttkay Laura
 • Andrea: Soleczky Janka
 • Carol: Kubik Anna
 • T-Dog: Dózsa Zoltán
 • Daryl: Schmied Zoltán
 • Dale: Barbinek Péter
 • Hershel: Tordy Géza
 • Maggie: Andrádi Zsanett
 • Glenn: Molnár Áron
 • Carl: Boldog Gábor

[Forrás]

Címkék: TWD Hun

Melissa Hutchison (Clementine) interjú

2014.01.07. 22:38, Amy Black
Forrás: tumblr.com

Az alábbi negyedórás interjúban némi spoilert kaphatunk a 2. évadról, milyen Clem szerepében játszani, és milyen nehéz így számára Lee nélkül. Angol tudás szükséges!

A zombik megették a vámpírokat reggelire!

2014.01.07. 21:10, Amy Black
Forrás: origo.hu

Egyetlen, harminc másodperces reklámspot bő 130 millió forintba kerül a Walking Dead közben, sok magyar cégnek ennyi az éves marketingköltsége. A zombik már egy ideje háttérbe szorították a vámpírokat, de most megint ütöttek egy szöget a koporsójukba. A sorozatiparban a második helyre ácsingóznak még a boszorkányok és a farkasemberek, de jön a Drakula-sorozat is.

Brutális számokkal tért vissza a Walking Dead az amerikai képernyőkre, de a hazai letöltők is várták már a folytatást: a zombis sorozat nem egy agyatlan széria, nem elsősorban az élőhalottak riogatnak, sokkal inkább egy folyamatos feszültséget hozó, posztapokaliptikus dráma, azt mutatja be, hogyan próbál túlélni egy maroknyi ember egy áram, rendes ivóvíz nélküli, összeomlott világban. Az is hamar kiderül, hogy csoszogó élőhalotthordák sem kellenek ahhoz, hogy erősen csökkenjen a csapat létszáma, mert gyakran épp az élő emberek azok, akiktől a legjobban tartani kell.

A zombik negyedik évüket egy bődületes rekorddal nyitották, noha a sorozatot megrendelő, azt finanszírozó AMC nincs is az öt legnagyobb amerikai csatorna közt. A New York Post szerint a csatorna menten fel is emelte a reklámszpotok árát, és ezzel NFL-magasságokba jutott a sorozat, amely a reklámozóknak fontos 18-49-es célcsoportban jelenleg a legnézettebb széria az USA-ban, de a teljes lakosságban mért 16,1 milliós nézőszám is meghökkentően erős, mert egykor alig pár millióval nyitott Rick és túlélő csapata.

Címkék: Articles

Még durvább lesz a Walking Dead

2014.01.07. 20:59, Amy Black
Forrás: origo.hu

A negyedik évad folytatása még több izgalmat és nyomorúságot ígér.

Bár a legutóbbi epizódban rengeteg vért folyt, óriási leszámolást, összecsapást láthatott a néző, a negyedik évad februári folytatása még több izgalmat és nyomorúságot hoz.

Greg Nicotero executive producer szerint a szereplőknek a valódi, kinti világban kell megtalálni a helyüket, a georgiai tájakon, a biztonságot jelentő falak védelme nélkül, azaz minden sokkal inkább a túlélésről szól majd. „Az maradt nekik, amit magukkal visznek. Nincs csomó lőszer, nincs rengeteg fegyver, nincs élelmiszer" – magyarázta.

[Forrás]

Címkék: Articles
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Since 2010
The Walking Dead
A képregény 2003 óta hódít szerte az egész világon. 2010-ben indult el a hihetetlenül sikeres sorozat, 2011-től kezdve jelent meg a Kormányzó életét bemutató könyvek, 2012-ben érkezett a Telltale Games játéka, a Telltale Games’ The Walking Dead, 2013-ban pedig a Terminal Realityé, a Survival Instinct. 2015 nyarán debütált a társsorozat, a Fear The Walking Dead, ami Atlanta, Georgia állam helyett Los Angelesben, Kalifornia államban játszódik.

Folyamatosan jelennek meg újdonságok, ezekről az oldal rendszerint mindig beszámol. Minden további hírért kövesd az oldalt!

Az oldalon spoileres tartalmak vannak az új olvasók számára, így csak saját felelősségre ajánlott böngészni a tartalmakat!

 
Gyakran használt címkék

Az alábbi linkek közt kedvetekre olvashattok bármelyik kategórián belül! :)

 
Galériabővítések

Többször is érdemes visszanézni a galériába, hiszen mindig több mappát frissítek, naponta többször is, és ez a script óránként frissíti csak magát.

 
Chat

Néhány alap chatszabály!

Egyedül szerkesztem a lapot, Amy néven, kérlek, ne kedves cserém stb.-ként hivatkozz rám! A chat szűri a spamrobotokat. Ne reklámozd az oldalad, arra van külön hirdetőkönyv. Itt kérhetsz cserét is.

Mindenkit szépen megkérek, hogy bármilyen spoilert tartalmazó véleményt a SpoilerZone-ba írjatok, köszönöm! Ötleteket az Ötletládába várok. 
Team Family

Ha oldalad valamelyik TWD/FTWD szereplővel foglalkozik, az alábbi csoportot Neked találták ki! ;)

 
Vörös szőnyeg

13/25

 
Partnerek

Színészek, színésznők, sorozatok, zenekarok, énekesek, portálépítős oldalak előnyben! :) A betölthető helyek száma egyelőre végtelen. 

Cserefeltételek | Lekerültél?


 

 
Facebook

Kövessétek az oldal Facebook oldalát, hogy ne maradjatok le semmilyen frissítésről! ;) Néhány hír ugyanis csak a Facebookon kerül megosztásra! Minden hosszabb cikk vagy leírás itt az oldalon található meg!

 
 
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
TWD magyar rajongók

A Survivors modul utódja, egyben fórum is megtalálható a Facebookon az alábbi csoportban.

 
Oldal információk
Szerkesztő: Amy Black
Téma: The Walking Dead
Design: 21.
Neve: Negan is Here
Nyitás: 2014.01.17.
Költözés: 2014.02.16.
Források: [link]
Tárhely: G-Portal
Böngésző: Opera
Felbontás: 1280+
Az oldalon található összes anyag az oldal saját ötleteim és fordításaik. Ha a forrás nem az enyém, megjelölöm a cím alatt és a cikk végén. A másolás, másodközlés a forrás megjelölése nélkül egyébként is tilos, és következményekkel járnak.
Az oldalon 2016. szeptember 20-án megdőlt a látogatottsági rekord, aznap 2502 fő kereste fel az oldalt.
A képek és videók a megosztók tulajdonában állnak, nincsenek a tulajdonomban. Nincs semmi anyagi hasznom a lapból, pusztán más rajongók tájékoztatása a cél.

 
Minden jog fenntartva 2014-2017 (c) the-walkingdead.gp