Hírek a járkálók világából

8 kérdés, amire a rajongók választ várnak a 7B-ben

2017.01.10. 14:10, Amy Black
Címkék: Articles
Forrás: thewalkingdead.com

A hetedik évad második fele megállíthatatlanul közeledik felénk (már csak egy hónap!), és a rajongóknak RENGETEG kérdése van a következő fejezetről. Összeszedtük azt a nyolc kérdést, ami a legjobban foglalkoztatja Twitteren a nézőket, és megpróbáltunk rá válaszolni, vagy egy kicsit ismertetni, mi lehet ez. 

Mivel ezek nem a valós tények, hanem csak találgatások, várnunk kell még... – a szerk. Így csak óvatosan tessék tovább olvasni!

Ki az a fiú/lány a csizmában?
Nem is lenne Walking Dead cliffhanger nélkül. A félévadzáróban láthattunk közeli nézetből egy pár fekete csizmát valaki lábán, feltehetően egy fenyegetést a túlélőinknek. A rajongók azt spekulálják, hogy az Dwight, Jesus, vagy talán egy teljesen új karakter. Dashiell Driscoll (aki a Walking Dead recapsokat írja) szerint lehet ezen még tovább mazsolázni, és kitalálni egy új karaktert. Bárkié is legyen, hamarosan választ kapunk rá.

Eugene túl fogja élni az évadot?
Eugene konkrétan olyan dologba tenyerelt bele, amibe nem akart, és most megfizeti az árát. Ha Eugene büntetése, mint amit Darylnél láttunk a Szentélyben, nem biztos, hogy túléli. De mióta Negan meg akarta törni Darylt, és Eugene-t használni (tölténykészítés szempontjából), könnyen lehet, hogy a kutyakajás szendvics és az Easy Street folyamatos ismétlése nem lesz neki elég. De Negant ismerve, bármi megtörténhet.

Carol visszatér a csapathoz?
A rajongók megkönnyebbülten sóhajthattak fel, mikor megtudták, hogy Carol csodával határos módon felépülhet a lőtt sérüléseiből. Azóta Carol maga mögött hagyta az erőszakos életet, és úgy döntött, egyedül él egy kis házikóban. De ez nem lehet az a Carol, akit ismerünk, nem igaz? A rajongók is úgy vélik. Akár a házban van, akár nincs, régen láttuk igazi akcióban.

Maggie átveszi Hilltopot?
A kérdezőnek igaza van a polgármesteri cím miatt, de mióta volt egy kormányzónk, így azt feltételezzük, hogy jó az, ha ragaszkodunk a demokratikus vezetői címekhez. Különben, ez egy egyszerű kérdés. Ha a képregény mutat bármilyen irányjelzést, nem vagyunk messze az igazságtól. De persze, a show hajlandó folyamatosan változtatni (mint mindenki a sorozatban, sokkal színesebb, mint a képregény fekete-fehérsége). Maggie vezetői képességeit már láthattuk az évadban, és úgy tűnik, hogy meg tudja nyerni a Hilltop vezetését.

Mi van a szögelt járkálóval?
Ez egy jó észrevétel! Bár a jelenet csak egy pillanatra játszik a hetedik évad folytatásának trailerében, Rick találkozott egy olyan járkálóval, amit páncél és hatalmas szögek borították. Egy álom, egy Suttogó, vagy a járkálók egy Gladiátor-másolatai? Hamarosan kiderül...

Mi Negan háttértörténete?
Nagyszerű kérdés! A rajongók folyamatosan kérdeznek minket, hogy lett Negan olyan, mint amilyen, és valójában van is rá egy válaszunk! Habár a tárgy változhat a sorozatban, Negan háttértörténete megjelent már képregényben, pár hónapja meg is jelent az Image Plus által. Ajánljuk, hogy nézz utána, és garantáltan meg fogsz lepődni.

Ki mentette meg Darylt?
Ennyit mondhatunk el neked: Daryl Negan fogja volt addig a napig, amíg Carl és Jesus meg nem jelent. Véletlenül vagy sem, Daryl cellájába érkezett egy levél, miszerint most menjen. Nem lehetett Carl, mert Negannal volt. Jesus? Kényelmes válasznak tűnik, de honnan tudhatta volna, hol van Daryl cellája? A rajongók azt találgatják, hogy talán Sherry vagy Dwight, mivel Sherry segített Darylnek már korábban, és Dwight... nos, ezt majd egy másik alkalommal. Csakhogy még egy egyezés legyen, Dwight és Sherry is dohányoznak, ez lehet a kulcs. Ti mit gondoltok, ki lehetett az?

Mi történt Heath-tel?
Utoljára akkor láttuk Heath-et, mikor Tarával volt egy gyűjtőkörúton, ami félresikerült. Miután megszökött az óceánparti közösségből, Tara visszatért a hídra, és rájött, hogy Heath és a lakókocsi is eltűnt. Azonban felfedezett egy kártyát a keréknyomokban, amin három betű szerepelt: PPP. Szerintettek mi lehet a PPP jelentése? Esetleg a Megváltók elkapták a srácot, vagy Heath azt hitte, hogy Tara meghalt, és eltűnt. Vagy talán kapunk egy Walking Dead/24 crossovert? Az idő elárul majd mindent!

[Forrás]

Még nincs hozzászólás.
 
Gyakran használt címkék

Az alábbi linkek közt kedvetekre olvashattok bármelyik kategórián belül! :)

 
Chat

Néhány alap chatszabály!

Egyedül szerkesztem a lapot, Amy néven, kérlek, ne kedves cserém stb.-ként hivatkozz rám! A chat szűri a spamrobotokat. Ne reklámozd az oldalad, arra van külön hirdetőkönyv. Itt kérhetsz cserét is.

Mindenkit szépen megkérek, hogy bármilyen spoilert tartalmazó véleményt a SpoilerZone-ba írjatok, köszönöm! Ötleteket az Ötletládába várok. 
Team Family

Ha oldalad valamelyik TWD/FTWD szereplővel foglalkozik, az alábbi csoportot Neked találták ki! ;)

 
Vörös szőnyeg

14/25

 
Szomszédok

Színészek, színésznők, sorozatok, zenekarok, énekesek, portálépítős oldalak előnyben! :) A betölthető helyek száma egyelőre végtelen. 

Cserefeltételek | Lekerültél?


 

 
Facebook

Kövessétek az oldal Facebook oldalát, hogy ne maradjatok le semmilyen frissítésről! ;) Néhány hír ugyanis csak a Facebookon kerül megosztásra! Minden hosszabb cikk vagy leírás itt az oldalon található meg!

 
 
 
Szavazás
Milyen bővítéseket látnál szívesen az oldalon?

Grafikai elemek
Itthon nem megjelent könyvek fordítása
Figurakollekciók
Színészek más alakításai
Galériabővítést
Rajongói történeteket
Fanfictiont
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
TWD magyar rajongók

A Survivors modul utódja, egyben fórum is megtalálható a Facebookon az alábbi csoportban.

 
Partnerek

 
Oldal információk
2014.01.17. (2014.02.16.) Indulás (Költözés)
Jesus and the Beast Design neve
Amy Black Szerkesztő
The Walking Dead Téma
G-Portál Tárhely
Opera Böngésző
Köszönet
Office Oldalinfók
Az oldalon található összes anyag az oldal saját ötleteim és fordításaik. Ha a forrás nem az enyém, megjelölöm a cím alatt és a cikk végén. A másolás, másodközlés a forrás megjelölése nélkül egyébként is tilos, és jogi következményekkel járnak.
Az oldalon 2017. január 24-én megdőlt a látogatottsági rekord, aznap 2803 fő kereste fel az oldalt.
A képek és videók a megosztók tulajdonában állnak, nincsenek a tulajdonomban. Nincs semmi anyagi hasznom a lapból, pusztán más rajongók tájékoztatása a cél.