FTWD: harmadik évad, első fél

2017.06.04. - 3x01 TBA
2017.06.11. - 3x02 TBA
2017.06.18. - 3x03 TBA
2017.06.25. - 3x04 TBA
2017.07.02. - 3x05 TBA
2017.07.09. - 3x06 TBA
2017.07.16. - 3x07 TBA
2017.07.23. - 3x08 TBA

FTWD: aktuális epizód

2017.06.04. - 3x01 TBA

Aktuális képregény

Volume 28
Issue 167
2017.05.03.

„Lehetséges lehet, hogy az elkerülhetetlen valahogy mégis... elkerülhető? Ricknek és Andreának egy nehéz döntést kell hozniuk.”

TWDG: aktuális epizód

3x04 // Episode 14
Thicker Than Water
2017. április 25.

Hírek a járkálók világából

Bővült a galéria pár száz képpel!

2017.04.01. 20:06, Amy Black

Ez most nem egy április elsejei tréfa, tényleg bővítettem pár mappát a galériában.

 • Kihoztam külön kategóriába a Talking Dead epizódjainak képeit, mivel a két sorozaté egybefonódott. Előbb a TWD, aztán a FTWD epizódjai jönnek. Pontosan nem tudom, mennyit tettem, de 100+-ra gondoljatok :D
 • Feltöltöttem Katelyn Nacon (Enid) galériáját, számszerint 12 fotósorozata van jelenleg. A fenti kép a legfrissebből származik, a Vulkan Magazine-ból.
 • Ugyanígy végre Alanna Masterson (Tara) is megkapta a maga albumait, neki 19 került fel. Mostanában kevésszer fotózzák, így a legutolsó sorozata is csak 2 éves :(.
 • Igaz, hogy a sorozatban már nem szerepel, de Alexandra Breckenridge-ről (Jessie) is vannak fotóim. 24 fotósorozat került a galériába.
 • Sonequa Martin-Green (Sasha) sem hiányozhat az egyelőre női felhozatalból. Neki egyelőre egy új sorozatát találtam meg, ami szépen be is került a galériába.

 • Személyszerint Emily Kinney (Beth) hiányzik a legjobban a sorozatból. Idén egyelőre csak egy új kép jelent meg róla.
 • Magam sem tudom, miért, de Danai Gurira (Michonne) galériájából számtalan mappa hiányzott eddig. 36 volt eddig elérhető, mostanra pedig már 52.
 • Christine Evangelista (Sherry) eddig nem szerepelt a galériában, de így belépőként 14 mappát töltöttem fel hozzá.
 • Hölgyek után mentse meg az urak becsületét Ross Marquand (Aaron)! Neki 27 fotósorozatát hoztam el; szerencsére, van, ami idén készült. ;)
 • Mostanában sokan hiányolják a sorozatból Jon Bernthal (Shane) karakterét. Mitagadás, érdekes lett volna megnézni, Negan érkezésére hogy reagál :D. 23 album került a galériába róla.
 • Christian Serratos (Rosita) több mappával is rendelkezett már, így neki most csak 5-öt adtam hozzá a galériájába.
 • Szintén egy régi karakter elmaradt mappái következnek, a következő alany Sarah Wayne Callies (Lori) lett. 38 album került a galériába róla.
Címkék: Galéria
Még nincs hozzászólás.
 
Bemutatás

A The Walking Dead egy amerikai horror/dráma sorozat, ami 2010. október 31-én indult útjára, az amerikai AMC csatornán Robert Kirkman, Tony Moore és Charlie Adlard azonos című képregénye alapján. Az első évad váratlan sikere után a siker nagyon hamar közönségkedvencé tette ezt a világot, amit csak négy évvel később, 2014. február 10-én kezdtek el hazánkban is vetítetni a magyar Fox TV-n. Jelenleg a 8. évadra várunk.
A sorozat mellé 2015. augusztus 23-án érkezett a Fear The Walking Dead, ami szintén Kirkman világában játszódik, azonban nem Atlanta területén, hanem immáron Mexikóban, és már berendelték a 4. évadját.
A két sorozat mellett elengedhetetlen a folyamatosan bővülő képregény, ami a fősorozat alapját is szolgálja. Itthon weben lehet megvásárolni, és nagyjából évente 2-3 kötet jelenik meg magyarul.
Kirkman még arra is engedélyt adott, hogy világából videójátékokat készítsenek, ezek közül a leghíresebb a Telltale Games immáron három évados szériája, de az oldal igyekszik mindegyiket bemutatni az érdeklődöknek.
A könyvmolyok se csüggedjenek, nekik is vannak tartalmak az oldalon. Kirkman Jay Bonansinga társaságában regényeket is írt, az oldalon a magyar kiadásokról is olvashattok.

Figyelmeztetek mindenkit, hogy minden új érdeklődőnek az oldal rengeteg spoilert tartalmaz, így nekik az óvatos böngészést javaslom.

Jó böngészést kíván:
Amy Black

 
Gyakran használt címkék

Az alábbi linkek közt kedvetekre olvashattok bármelyik kategórián belül! :)

New Issue Spoilers TWD FTWD Season 1 Season 4 Season 7 TWDHun TWDG Comic Review Updates SiteNews Awards Season 2 Season 5 Season 8 Death Stranding Books Q@A Videos Articles Gallery Season 3 Season 6 TWDG:Michonne Magazine
 
Chat

Néhány alap chatszabály!

Egyedül szerkesztem a lapot, Amy néven, kérlek, ne kedves cserém stb.-ként hivatkozz rám! A chat szűri a spamrobotokat. Ne reklámozd az oldalad, arra van külön hirdetőkönyv. Itt kérhetsz cserét is.

Mindenkit szépen megkérek, hogy bármilyen spoilert tartalmazó véleményt a SpoilerZone-ba írjatok, köszönöm! Ötleteket az Ötletládába várok. 
Team Family

Ha oldalad valamelyik TWD/FTWD szereplővel foglalkozik, az alábbi csoportot Neked találták ki! ;)

 
Vörös szőnyeg

14/25

 
Szomszédok

Színészek, színésznők, sorozatok, zenekarok, énekesek, portálépítős oldalak előnyben! :) A betölthető helyek száma egyelőre végtelen. 

Cserefeltételek | Lekerültél?


 

 
Facebook

Kövessétek az oldal Facebook oldalát, hogy ne maradjatok le semmilyen frissítésről! ;) Néhány hír ugyanis csak a Facebookon kerül megosztásra! Minden hosszabb cikk vagy leírás itt az oldalon található meg!

 
 
 
Szavazás
Milyen bővítéseket látnál szívesen az oldalon?

Grafikai elemek
Itthon nem megjelent könyvek fordítása
Figurakollekciók
Színészek más alakításai
Galériabővítést
Rajongói történeteket
Fanfictiont
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Partnerek

 
Oldal információk
2014.01.17. (2014.02.16.) Indulás (Költözés)
Jesus and the Beast Design neve
Amy Black Szerkesztő
The Walking Dead Téma
G-Portál Tárhely
Opera Böngésző
Köszönet
Office Oldalinfók
Az oldalon található összes anyag az oldal saját ötleteim és fordításaik. Ha a forrás nem az enyém, megjelölöm a cím alatt és a cikk végén. A másolás, másodközlés a forrás megjelölése nélkül egyébként is tilos, és jogi következményekkel járnak.
Az oldalon 2017. január 24-én megdőlt a látogatottsági rekord, aznap 2803 fő kereste fel az oldalt.
A képek és videók a megosztók tulajdonában állnak, nincsenek a tulajdonomban. Nincs semmi anyagi hasznom a lapból, pusztán más rajongók tájékoztatása a cél.