FTWD: harmadik évad, első fél

2017.06.04. - 3x01 TBA
2017.06.11. - 3x02 TBA
2017.06.18. - 3x03 TBA
2017.06.25. - 3x04 TBA
2017.07.02. - 3x05 TBA
2017.07.09. - 3x06 TBA
2017.07.16. - 3x07 TBA
2017.07.23. - 3x08 TBA

FTWD: aktuális epizód

2017.06.04. - 3x01 TBA

Aktuális képregény

Volume 28
Issue 167
2017.05.03.

„Lehetséges lehet, hogy az elkerülhetetlen valahogy mégis... elkerülhető? Ricknek és Andreának egy nehéz döntést kell hozniuk.”

TWDG: aktuális epizód

3x04 // Episode 14
Thicker Than Water
2017. április 25.

SpoilerZone

Vannak teóriáid, mi történhet a következő epizódban? Vagy felfedeztél valamit, amit mindenképpen szeretnél megvitatni a többiekkel? Bármelyik szereplőről el akarod mondani, mennyire imádod, vagy éppen utálod? Pár dolgot észrevettél a Telltale játékában? Akkor a legjobb helyen jársz!

Az alábbi menüpont a teljesség minden igényével SPOILERES, tehát csak saját felelőségedre olvasd a hozzászólásokat. 

Egyet kérnék, hogy ne sérelmezzen senki senkit, csak mert eltér a véleménye. A negatív véleményt is el lehet mondani úgy, hogy senki se sértődjön meg.

49 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2016.06.23. 11:36
Eleanor

Akik a 7x1-7x5 forgatásain biztosan láttak: Rick, Carl, Aaron, Daryl, Michonne, Spencer, Aaron, Enid, Olivia, Gabriel, Dwight, Negan, Morgan, Tara, Rosita, Carol, Abe, Eugene, Ezeikel, Maggie, számtalan Megváltó és Királysági túlélő. Tartsd észben, hogy csak azért, mert a színészt látták, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy velük forgattak. Steven Yeun (Glenn) azért nincs a forgatásokon, mert Dél-Koreában van és egy új filmen dolgozik. Ez még nem azt jelenti, hogy ő halt meg, később is felvehetik az ő jeleneteit, és amúgy sem sorrendbe veszik a jeleneteket.

Idézet
2016.05.15. 11:37
blasius14
Valaki nem tudja, hogy hol érhető el a Negan előzmény képregény? Úgy olvastam április végén már megjelent az első rész belőle.
Idézet
2016.04.05. 18:17
Ayleen

A képregényben ugye elvileg Abraham is meghal, valamint Glenn is. Abrahamat megmentették, de ha Glennt is, szerintem az már túlzás lenne. Legalábbis a sorozat elején nem volt abban nagy válogatás, hogy kinek a kedvenc szereplőjét ölik meg, de mostanában mindenkit annyira védenek, és csak a töltelék, good-for-nothing karaktereket írják ki. A Trónok Harcában is mindig megölik a kedvenceket, mégis mindenki nézi.
Szóval, szerintem Glenn hal meg, bár még azt is el tudom képzelni, hogy mivel őt mindenki imádja, inkább Abrahamet írják ki, ha már egyszer megmentették. Negan viszont látta, hogy Abraham vállalná is a halált, és talán pont ezért nem őt öli meg. Szóval Glenn... Annyi mindent túlélt már, ideje meghalni, és sorry, hogy ezt írom. 

Egyébként egyetértek Eleanorral. 

Negan egyébként zseniális. És maga a rész is. Végigizgultam az egészet, tele voltam feszültséggel, hogy mégis mi fog történni, és annak ellenére, hogy Negan negyed órát szövegelt, kicsit sem éreztem unalmasnak. Mondjuk olvastam, hogy a képregénybeli Negan jobb, de hát ilyen az élet. 

Idézet
2016.04.05. 18:08
Eleanor

Carl mellet Sasha és Eugene volt... És amikor azt mondta, hogy az e-GÉRRE... Fuss!Sashára vagy Eugenre kerülhetett a sor. Viszont a sikításoknál tisztán hallható, aohgy Carl azt mondja, hogy "No!" és már kevésbétisztán Maggie és Abraham/Rick meg azt hogy "Glenn..." Bár kitudja, lehet, hogy most mindenkit megszopatnak, és Aaront nyírják ki, vagy Rositát, ami valljuk be, elég gyenge húzás lenne... Szerintetek hogy fog kezdődni az új évad? Szerintem időhúzás miatt ott kezdik, hogy Alexandriában vannak, Gapriel atya őrködik, Enid kiszabadul a szekrényből, és még sok unalmas dolog... aztán meg bumm, és meghal valaki, elmennek Hilltpba, majd Hilltopból a királyságba, ott megtalálják Carolt és Morgant, Maggie meg a Hilltopba költözik. Vagy valami ilyesmire tudok csak gondolni. Ti?

Idézet
2016.04.05. 09:57
blasius14
Sajnos Glenn volt az :-( egy sorban térdelt mindenki Negan felé kivéve Glennt aki bevolt fordulva Negan felé. És Negan balra fordult el Negan felé. Meg... Na. Ha nem ő halt volna meg az nagy változtatás lett volna. Mert akkor Maggie nem hiszem h fejlődne annyit h hilltop vezetője legyen. Engedjük el Glennt :-( Viszont Abraham egy igazi tökös legény, higy kihúzta magát és a szemébe nézett Negannek amikor rámutatott Lucillelel
Idézet
2016.04.04. 16:37
Skord
http://carl-greyems.tumblr.com/private/142035415291/tumblr_o4xdeaiypi1v88mdc

Glennt ölték meg gyerekek. :/ 


Válasz:

Elvileg balra haladt végig, és Carl mellett egyetlen ember volt... 

Idézet
2016.04.01. 11:22
blasius14

Nem lesz minden úgy ahogy a képregényben, Abraham már rég meghalt a képregényben Dwight által. Szerintem helyette halt meg Denise. Szerintem Abraham még marad egy darabig, de Glenn tuti távozik az élők sorából :(


Válasz:

Igen, Denise az ő halálát kapta... de szerintem Abe-nek még korai.

Idézet
2016.03.29. 11:24
Barbi142
Szerintem Glennt nem ölhetik meg Darylt meg aztán végképp nem. Szerintem nem is Rick fog meghalni. Nagyon remélem hogy Maggie is túléli. Szerintem talán Abraham hal meg mert kezd idegesítő lenni (legalábbis számomra) és amúgy is úgy volt hogy lehet hogy ebben az évadban meghal.Vagy Michonne mostanában nincs sok szerepe(de nagyon sajnálnám ha ő halna meg.Vagy például Aronnak sincs sok szerepe. Már nagyon izgulok.
Idézet
2016.03.29. 10:57
Barbi142

 Egyébként lehet, hogy lesz segítségük Pl.:Tara és Heath vagy Carol akkor fog viszaérni vagy Jézus fog megjelenni vagy valami ijesmire is gondoltam már.

 

Idézet
2016.03.29. 10:52
Barbi142

Szerintem várnunk kell októberig, hogy megtudjuk ki hal meg. Nagyon remélem, hogy nem kedvenc szereplőm fog meghalni. Bár 6kedvenc szereplőm van úgyhogy eléggé sanszos hogy meghal az eggyikük. Szerintem egyébként azért sem Glennt fogják megölni hogy váratlan legyen. Már nagyon izgulok.

 

 

Idézet
2016.03.22. 16:14
Eleanor

Szerintetek ki hal meg az évadzáróban? Én gondoltam már arra is, hogy átcsúsztatják a 7x1-re, bár óktóberig várni, hogy ki hal meg, eléggé bosszabtó lenne. Mosst felmerült bennem, hogy ahogy keresik Carolt, a végén a többiek elé térdeltelek, és Negan végez velE: Bár a képregényben véletlenszerűen választja ki Glennt, itt nem biztos, hogy úgy lesz. Még felmerült bennem az is, hogy nem öli meg az áldozatot, csak súlyosan megsérül, bár ez nem valószínű.Viszont ha Darylt vagy Glennt ölik meg, az nagy dilemma lesz a sorozatra nézve, mert rengeteg rajongójuk van, és a rajongótábor 10-15%-a csak miattuk nézi. Vagy Tara/Heath, mivel gyüjtőkörúton vannak, és ki tudja, mire bukkannak egyedül? Én még Carlt tartom esélyesnek, elég bunkó volt a 10-11. részekben, de neki még azért azt az Enides dolgot lekéne tisztáziuk. Én amúgy szeretném, ha agyütt lennének :D <3 A 16. részig még úgy is kiedrül, most Rosita is összejött Spencerrel, meg Abraham is Sashával, akkor ők miért ne?


Válasz:

Azok alapján, amit megosztottam nemrég, szerintem Glenn, de ez majd elválik. Akit nem látunk a forgatásokon majd, az nincs ott, ennyire egyszerű lesz.

Lehet, hogy összejöttek, lehet, hogy nem. De ha ezt Rosita meglátja, hogy kihez cuccolt Abe, akkor az szegénynek egy mégnagyobb érvágás lesz :(

Idézet
2016.03.22. 15:16
Ayleen

Te biztosan tudod a választ a kérdésemre. :D Szóval, azt olvastam, hogy ebben az évadban - legalábbis a képregény ezen szakaszán - ketten is meg fognak halni, és az egyik Abraham. Vártam, hogy ez mikor fog bekövetkezni, bár arra tippeltem, hogy majd az évadzáróban, ha már akkor tűnik fel Negan. 
Viszont tegnap megtudtam, hogy Abraham úgy hal meg a képregényben, ahogy a tegnapi részben Denise meghalt. Elvileg. Vagyis ez tényleg így van? Most akkor Abraham nem hal meg? :D Nem értem már!

Viszont nekem ez kezd kicsit unalmas lenni, hogy csak a gonoszak vagy a kevésbé fontos szereplők halnak meg, legalábbis régen válogatás nélkül tarolták le a jó, fontos karaktereket, most meg úgy vigyáznak az összesre. Jó, persze örülök, hogy élnek még, de Glenn is olyan helyzetekből lett kiszedve, másokat pedig még egy zombi is kiterít. :D Bár mondjuk azt nem tudom, hogy a sorozatban jelenleg él-e olyan karakter, aki a sorozatban már rég meghalt (mondjuk ha jól emlékszem, Carol ilyen).

Egyébként jó rész volt, nekem nagyon tetszenek azok (amiket pl most is csinálnak), hogy tök lightosan indul a rész, semmi extra, aztán az arcodba kapsz pár halált és lövöldözést. 


Válasz:

Abraham is már azon a listán van, akik meghalhatnak Negan (és Lucille) által. Hogy ki kerül oda, pontosan nem tudom, még mindig nincs róla infóm :D.

Igen, Abraham a képregényben pont úgy halt meg, ahogy tegnap Denise. És azért, mert Kirkman anno megbánta, hogy túl hamar „ítélte halálra” az őrmestert, ezért még egy darabig szeretné életben tartani :D. Carol is azért él még, mert állítólag Melissa lenyűgőzte a játékával Kirkmant, meg Carolnak még többet akarnak. De csak nem lesz olyan hülye, hogy megöleti magát... :/.

Ez nekem is feltűnt már, hogy a mellékeket szedik le, de ez szerintem azért van, mert Negan belépőjével már a többiek se lesznek biztonságban. Olvastam már Darylről valami komolyat, hogy elkezdtem komolyan aggódni érte.

Carol ilyen, igen, neki a börtönt nem kellett volna túlélnie, ahogy Judith-nak sem. A képregényben meg Sophia és Andrea még élnek, bár most, hogy Negan megszökött a cellájából, kételkedek abban, hogy élnek-e még :D. Egyszer komolyan utaznék Kirkman agyába egy kicsit.

Szerintem olyan cliffhangert kapunk áprilisban, hogy őszig meg fogunk bolondulni :D.

Idézet
2016.02.16. 13:59
Ayleen

El kéne olvasnom a Chat bevezető szövegét! :D Na akkor leírom ide! Szóval lehet, hogy olvastad, de muszáj megosztanom attól függetlenül is, Facebookon volt egy kibeszélő posztban, ahol már korábban is voltak nagyon vicces kommentek erről. Most ez mindent vitt! :D

Kommentelő 1: Carl le akarta nyúlni az apja csaját, de Rick lecsapta a kezéről. 
Kommentelő 2: Igen, Carl, a kis szemtelen.

Kész, most már egyáltalán nem tűnt akkora tragédiának az egész.... :DDD

Remélem, ez nem csak nekem vicces. :D


Válasz:

Hát most már Carl tényleg szemtelen, és így is csak az epizód felét látta... :DDD najó, most én is gonosz voltam xD. Mondjuk nekem, mint képregényolvasónak ez már nem újdonság, csak így megelevenedve sokkal brutálisabbnak hatott.

Idézet
2014.11.07. 18:53
fanni

annyira várom már, hogy Bath és Daryl egymásba szeressenek és újra találkozzanak *__________*


Válasz:

Dettó :D De a holnapi epizód nem róluk fog szólni sajnos. Michael (Abraham) szerint ráférne az epizódra egy cenzor, de nem tudom, mire gondolhatott. Majd kiderül holnap délután :D.

Idézet
2014.10.21. 17:41
Amy

Régen voltak ennyire izgalmas epizódjaink! :D Ti mit szóltok az eseményekhez?

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Bemutatás

A The Walking Dead egy amerikai horror/dráma sorozat, ami 2010. október 31-én indult útjára, az amerikai AMC csatornán Robert Kirkman, Tony Moore és Charlie Adlard azonos című képregénye alapján. Az első évad váratlan sikere után a siker nagyon hamar közönségkedvencé tette ezt a világot, amit csak négy évvel később, 2014. február 10-én kezdtek el hazánkban is vetítetni a magyar Fox TV-n. Jelenleg a 8. évadra várunk.
A sorozat mellé 2015. augusztus 23-án érkezett a Fear The Walking Dead, ami szintén Kirkman világában játszódik, azonban nem Atlanta területén, hanem immáron Mexikóban, és már berendelték a 4. évadját.
A két sorozat mellett elengedhetetlen a folyamatosan bővülő képregény, ami a fősorozat alapját is szolgálja. Itthon weben lehet megvásárolni, és nagyjából évente 2-3 kötet jelenik meg magyarul.
Kirkman még arra is engedélyt adott, hogy világából videójátékokat készítsenek, ezek közül a leghíresebb a Telltale Games immáron három évados szériája, de az oldal igyekszik mindegyiket bemutatni az érdeklődöknek.
A könyvmolyok se csüggedjenek, nekik is vannak tartalmak az oldalon. Kirkman Jay Bonansinga társaságában regényeket is írt, az oldalon a magyar kiadásokról is olvashattok.

Figyelmeztetek mindenkit, hogy minden új érdeklődőnek az oldal rengeteg spoilert tartalmaz, így nekik az óvatos böngészést javaslom.

Jó böngészést kíván:
Amy Black

 
Gyakran használt címkék

Az alábbi linkek közt kedvetekre olvashattok bármelyik kategórián belül! :)

New Issue Spoilers TWD FTWD Season 1 Season 4 Season 7 TWDHun TWDG Comic Review Updates SiteNews Awards Season 2 Season 5 Season 8 Death Stranding Books Q@A Videos Articles Gallery Season 3 Season 6 TWDG:Michonne Magazine
 
Chat

Néhány alap chatszabály!

Egyedül szerkesztem a lapot, Amy néven, kérlek, ne kedves cserém stb.-ként hivatkozz rám! A chat szűri a spamrobotokat. Ne reklámozd az oldalad, arra van külön hirdetőkönyv. Itt kérhetsz cserét is.

Mindenkit szépen megkérek, hogy bármilyen spoilert tartalmazó véleményt a SpoilerZone-ba írjatok, köszönöm! Ötleteket az Ötletládába várok. 
Team Family

Ha oldalad valamelyik TWD/FTWD szereplővel foglalkozik, az alábbi csoportot Neked találták ki! ;)

 
Vörös szőnyeg

14/25

 
Szomszédok

Színészek, színésznők, sorozatok, zenekarok, énekesek, portálépítős oldalak előnyben! :) A betölthető helyek száma egyelőre végtelen. 

Cserefeltételek | Lekerültél?


 

 
Facebook

Kövessétek az oldal Facebook oldalát, hogy ne maradjatok le semmilyen frissítésről! ;) Néhány hír ugyanis csak a Facebookon kerül megosztásra! Minden hosszabb cikk vagy leírás itt az oldalon található meg!

 
 
 
Szavazás
Milyen bővítéseket látnál szívesen az oldalon?

Grafikai elemek
Itthon nem megjelent könyvek fordítása
Figurakollekciók
Színészek más alakításai
Galériabővítést
Rajongói történeteket
Fanfictiont
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Partnerek

 
Oldal információk
2014.01.17. (2014.02.16.) Indulás (Költözés)
Jesus and the Beast Design neve
Amy Black Szerkesztő
The Walking Dead Téma
G-Portál Tárhely
Opera Böngésző
Köszönet
Office Oldalinfók
Az oldalon található összes anyag az oldal saját ötleteim és fordításaik. Ha a forrás nem az enyém, megjelölöm a cím alatt és a cikk végén. A másolás, másodközlés a forrás megjelölése nélkül egyébként is tilos, és jogi következményekkel járnak.
Az oldalon 2017. január 24-én megdőlt a látogatottsági rekord, aznap 2803 fő kereste fel az oldalt.
A képek és videók a megosztók tulajdonában állnak, nincsenek a tulajdonomban. Nincs semmi anyagi hasznom a lapból, pusztán más rajongók tájékoztatása a cél.