The Walking Dead Hungary

A legmegbízhatóbb, legtartalmasabb forrásod 2014 óta!

Hetedik évad (2016-2017, 16 epizód)
« 6. évad 8. évad »

2016. október 23. – 2017. március
7x01
The Day Will Come When You Won't Be (Jobb kéz)
Minden ott folytatódik, ahol a 6. évad abbamaradt. Negan világában élünk, és bemutatkozását egyből két fontos szereplő halálával kezdi. Rick és csapata teljesen megsemmisül ettől a találkozástól, Daryl még fogságba is esik.
7x02
The Well (A kút)
Carol és Morgan egy teljesen új közösség, a Királyság vendégszeretetét élvezi. Ámde a Királyság sem mentes Negan rémuralmától. Carol azt hiszi, ez az egész csak cirkusz, egy álom, ezért nem is marad sokáig.
7x03
The Cell (A cella)
Daryl fogolyként éli napjait Negan celláinak egyikében, Dwight pedig azon van, hogy minél hamarabb betörje Darylt, de ez nem megy neki. De emellett Dwight-nak még vissza kell vinnie egy szökött társát a Szentélybe.
7x04
Service (Szolgáltatás)
Negan először érkezik Alexandriába, a megbeszélt időpont helyett jóval korábban, és a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy az új világrend ura elképzelte. Spencer egyértelmű jeleit mutatja annak, hogy nem bízik Rickben.
7x05
Go Getters (Igyekvők)
Sasha és Maggie a Hilltopba menekültek, ám Gregory nem hajlandó befogadni őket. Érkezésük estéjén máris a Megváltók támadják meg őket, és ketten azonnal megmentik a kisváros lakosságát. Jesus Sasha kérésére elmegy felderíteni Negan lakhelyét.
7x06
Swear (Eskü)
Utolérjük Taráékat, éppen hazafelé tartanak a beszerzőútról. Egy hídon berendezett táborra bukkannak, ahonnan a homok alól járkálók kerülnek elő. Tara lezuhan a hídról, és egy ismeretlen közösségbe kerül, Heath eltűnik.
7x07 7x07
Sing Me a Song
tartalom tartalom tartalom tartalom tartalom
7x08 7x08
Hearts Still Breathing
tartalom tartalom tartalom tartalom tartalom
7x09 7x09
TBA
tartalom tartalom tartalom tartalom tartalom
7x10 7x10
TBA
tartalom tartalom tartalom tartalom tartalom
7x11 7x11
TBA
tartalom tartalom tartalom tartalom tartalom
7x12 7x12
TBA
7tartalom tartalom tartalom tartalom tartalom
7x13 7x13
TBA
tartalom tartalom tartalom tartalom tartalom
7x14 7x14
TBA
tartalom tartalom tartalom tartalom tartalom
7x15 7x15
TBA
tartalom tartalom tartalom tartalom tartalom
7x16 7x16
TBA
tartalom tartalom tartalom tartalom tartalom
 
Since 2010
The Walking Dead
A képregény 2003 óta hódít szerte az egész világon. 2010-ben indult el a hihetetlenül sikeres sorozat, 2011-től kezdve jelent meg a Kormányzó életét bemutató könyvek, 2012-ben érkezett a Telltale Games játéka, a Telltale Games’ The Walking Dead, 2013-ban pedig a Terminal Realityé, a Survival Instinct. 2015 nyarán debütált a társsorozat, a Fear The Walking Dead, ami Atlanta, Georgia állam helyett Los Angelesben, Kalifornia államban játszódik.

Folyamatosan jelennek meg újdonságok, ezekről az oldal rendszerint mindig beszámol. Minden további hírért kövesd az oldalt!

Az oldalon spoileres tartalmak vannak az új olvasók számára, így csak saját felelősségre ajánlott böngészni a tartalmakat!

 
Gyakran használt címkék

Az alábbi linkek közt kedvetekre olvashattok bármelyik kategórián belül! :)

 
Galériabővítések

Többször is érdemes visszanézni a galériába, hiszen mindig több mappát frissítek, naponta többször is, és ez a script óránként frissíti csak magát.

 
Chat

Néhány alap chatszabály!

Egyedül szerkesztem a lapot, Amy néven, kérlek, ne kedves cserém stb.-ként hivatkozz rám! A chat szűri a spamrobotokat. Ne reklámozd az oldalad, arra van külön hirdetőkönyv. Itt kérhetsz cserét is.

Mindenkit szépen megkérek, hogy bármilyen spoilert tartalmazó véleményt a SpoilerZone-ba írjatok, köszönöm! Ötleteket az Ötletládába várok. 
Team Family

Ha oldalad valamelyik TWD/FTWD szereplővel foglalkozik, az alábbi csoportot Neked találták ki! ;)

 
Vörös szőnyeg

13/25

 
Partnerek

Színészek, színésznők, sorozatok, zenekarok, énekesek, portálépítős oldalak előnyben! :) A betölthető helyek száma egyelőre végtelen. 

Cserefeltételek | Lekerültél?


 

 
Facebook

Kövessétek az oldal Facebook oldalát, hogy ne maradjatok le semmilyen frissítésről! ;) Néhány hír ugyanis csak a Facebookon kerül megosztásra! Minden hosszabb cikk vagy leírás itt az oldalon található meg!

 
 
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
TWD magyar rajongók

A Survivors modul utódja, egyben fórum is megtalálható a Facebookon az alábbi csoportban.

 
Oldal információk
Szerkesztő: Amy Black
Téma: The Walking Dead
Design: 21.
Neve: Negan is Here
Nyitás: 2014.01.17.
Költözés: 2014.02.16.
Források: [link]
Tárhely: G-Portal
Böngésző: Opera
Felbontás: 1280+
Az oldalon található összes anyag az oldal saját ötleteim és fordításaik. Ha a forrás nem az enyém, megjelölöm a cím alatt és a cikk végén. A másolás, másodközlés a forrás megjelölése nélkül egyébként is tilos, és következményekkel járnak.
Az oldalon 2016. szeptember 20-án megdőlt a látogatottsági rekord, aznap 2502 fő kereste fel az oldalt.
A képek és videók a megosztók tulajdonában állnak, nincsenek a tulajdonomban. Nincs semmi anyagi hasznom a lapból, pusztán más rajongók tájékoztatása a cél.

 
Minden jog fenntartva 2014-2017 (c) the-walkingdead.gp