FTWD: harmadik évad, első fél

2017.06.04. - 3x01 TBA
2017.06.11. - 3x02 TBA
2017.06.18. - 3x03 TBA
2017.06.25. - 3x04 TBA
2017.07.02. - 3x05 TBA
2017.07.09. - 3x06 TBA
2017.07.16. - 3x07 TBA
2017.07.23. - 3x08 TBA

FTWD: aktuális epizód

2017.06.04. - 3x01 TBA

Aktuális képregény

Volume 28
Issue 167
2017.05.03.

„Lehetséges lehet, hogy az elkerülhetetlen valahogy mégis... elkerülhető? Ricknek és Andreának egy nehéz döntést kell hozniuk.”

TWDG: aktuális epizód

3x04 // Episode 14
Thicker Than Water
2017. április 25.

Hetedik évad (2016-2017, 16 epizód)
« 6. évad 8. évad »

2016. október 23. – 2017. április 2.
7x01
The Day Will Come When You Won't Be (Jobb kéz)
Minden ott folytatódik, ahol a 6. évad abbamaradt. Negan világában élünk, és bemutatkozását egyből két fontos szereplő halálával kezdi. Rick és csapata teljesen megsemmisül ettől a találkozástól, Daryl még fogságba is esik.
7x02
The Well (A kút)
Carol és Morgan egy teljesen új közösség, a Királyság vendégszeretetét élvezi. Ámde a Királyság sem mentes Negan rémuralmától. Carol azt hiszi, ez az egész csak cirkusz, egy álom, ezért nem is marad sokáig.
7x03
The Cell (A cella)
Daryl fogolyként éli napjait Negan celláinak egyikében, Dwight pedig azon van, hogy minél hamarabb betörje Darylt, de ez nem megy neki. De emellett Dwight-nak még vissza kell vinnie egy szökött társát a Szentélybe.
7x04
Service (Szolgáltatás)
Negan először érkezik Alexandriába, a megbeszélt időpont helyett jóval korábban, és a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy az új világrend ura elképzelte. Spencer egyértelmű jeleit mutatja annak, hogy nem bízik Rickben.
7x05
Go Getters (Igyekvők)
Sasha és Maggie a Hilltopba menekültek, ám Gregory nem hajlandó befogadni őket. Érkezésük estéjén máris a Megváltók támadják meg őket, és ketten azonnal megmentik a kisváros lakosságát. Jesus Sasha kérésére elmegy felderíteni Negan lakhelyét.
7x06
Swear (Eskü)
Utolérjük Taráékat, éppen hazafelé tartanak a beszerzőútról. Egy hídon berendezett táborra bukkannak, ahonnan a homok alól járkálók kerülnek elő. Tara lezuhan a hídról, és egy ismeretlen közösségbe kerül, Heath eltűnik.
7x07
Sing Me a Song (Énekelj nekem!)
Bővebb betekintést kapunk a Szentélybe, ahol Negan körbevezeti Carlt, majd a magánszobájában kényszeríti, hogy énekeljen neki. Daryl kap egy üzenetet, hogy ideje megszöknie.
7x08
Hearts Still Beating (Dobogó szívek)
Negan visszavitte Carlt Alexandriába. Rick és Aaron visszaindul a városba, miközben Daryl is megszökik a Szentélyből. Két karakter halála után Rick úgy dönt, ideje felvenni a harcot a Megváltókkal.
7x09
Rock in the Road (Szikla az útban)
Rick megpróbálja meggyőzni Gregoryt, hogy csatlakozzanak a Negan elleni harchoz, de nemleges választ kap. Jesus elviszi őket a Királyságba, és biztonság kedvéért hátra hagyják Darylt, akit már keresnek a Megváltók.
7x10
New Best Friends (Új puszipajtások)
Daryl felkeresi Carolt, és kénytelen hazudni a nőnek Alexandria túlélőiről. Közben Ricknek be kell bizonyítania a szeméttelepiek előtt, hogy rátermett vezető, mert ha sikerrel jár, akkor segítenek legyőzni Negant.
7x11
Hostiles and Calamities (Ellenségek és más csapások)
Eugene mély bepillantást nyer a Szentély életébe, sőt, még Negan feleségeit is szórakoztathatja. Közben feltérképezheti a belső területet, és a végén még magát is Negannak vallja.
7x12
Say Yes (Mondj igent)
Rick és Michonne gyűjtőkörúton vannak, és a végén kikötnek egy karneválon is. Közben Rosita sikertelenül nyomozott fegyverek után. A végén még Hilltopba is elment, hogy a magánakciójába beszervezze Sashát.
7x13
Bury Me Here (Ide temessetek)
A Megváltók a szokott heti adagjukért érkeznek, ámde egyetlen dinnye hiánya miatt nagy botrány alakul ki. Morgan visszatér a régi gyilkos üzemmódjába, és Carol is visszaköltözik a Királyságba.
7x14
The Other Side (Túloldal)
A Megváltók váratlan látogatást tesznek a Hilltopba, elviszik Dr. Carsont. Sasha és Rosita elindulnak a Szentélybe a magánakciójuk során, miközben Maggie látványosan a kolónia új vezetőjévé növi ki magát.
7x15
Something They Need
tartalom tartalom tartalom tartalom tartalom
7x16 7x16
The First Day of the Rest of Your Life
tartalom tartalom tartalom tartalom tartalom
 
Bemutatás

A The Walking Dead egy amerikai horror/dráma sorozat, ami 2010. október 31-én indult útjára, az amerikai AMC csatornán Robert Kirkman, Tony Moore és Charlie Adlard azonos című képregénye alapján. Az első évad váratlan sikere után a siker nagyon hamar közönségkedvencé tette ezt a világot, amit csak négy évvel később, 2014. február 10-én kezdtek el hazánkban is vetítetni a magyar Fox TV-n. Jelenleg a 8. évadra várunk.
A sorozat mellé 2015. augusztus 23-án érkezett a Fear The Walking Dead, ami szintén Kirkman világában játszódik, azonban nem Atlanta területén, hanem immáron Mexikóban, és már berendelték a 4. évadját.
A két sorozat mellett elengedhetetlen a folyamatosan bővülő képregény, ami a fősorozat alapját is szolgálja. Itthon weben lehet megvásárolni, és nagyjából évente 2-3 kötet jelenik meg magyarul.
Kirkman még arra is engedélyt adott, hogy világából videójátékokat készítsenek, ezek közül a leghíresebb a Telltale Games immáron három évados szériája, de az oldal igyekszik mindegyiket bemutatni az érdeklődöknek.
A könyvmolyok se csüggedjenek, nekik is vannak tartalmak az oldalon. Kirkman Jay Bonansinga társaságában regényeket is írt, az oldalon a magyar kiadásokról is olvashattok.

Figyelmeztetek mindenkit, hogy minden új érdeklődőnek az oldal rengeteg spoilert tartalmaz, így nekik az óvatos böngészést javaslom.

Jó böngészést kíván:
Amy Black

 
Gyakran használt címkék

Az alábbi linkek közt kedvetekre olvashattok bármelyik kategórián belül! :)

New Issue Spoilers TWD FTWD Season 1 Season 4 Season 7 TWDHun TWDG Comic Review Updates SiteNews Awards Season 2 Season 5 Season 8 Death Stranding Books Q@A Videos Articles Gallery Season 3 Season 6 TWDG:Michonne Magazine
 
Chat

Néhány alap chatszabály!

Egyedül szerkesztem a lapot, Amy néven, kérlek, ne kedves cserém stb.-ként hivatkozz rám! A chat szűri a spamrobotokat. Ne reklámozd az oldalad, arra van külön hirdetőkönyv. Itt kérhetsz cserét is.

Mindenkit szépen megkérek, hogy bármilyen spoilert tartalmazó véleményt a SpoilerZone-ba írjatok, köszönöm! Ötleteket az Ötletládába várok.



 
Team Family

Ha oldalad valamelyik TWD/FTWD szereplővel foglalkozik, az alábbi csoportot Neked találták ki! ;)

 
Vörös szőnyeg

14/25

 
Szomszédok

Színészek, színésznők, sorozatok, zenekarok, énekesek, portálépítős oldalak előnyben! :) A betölthető helyek száma egyelőre végtelen. 

Cserefeltételek | Lekerültél?


 

 
Facebook

Kövessétek az oldal Facebook oldalát, hogy ne maradjatok le semmilyen frissítésről! ;) Néhány hír ugyanis csak a Facebookon kerül megosztásra! Minden hosszabb cikk vagy leírás itt az oldalon található meg!

 
 
 
Szavazás
Milyen bővítéseket látnál szívesen az oldalon?

Grafikai elemek
Itthon nem megjelent könyvek fordítása
Figurakollekciók
Színészek más alakításai
Galériabővítést
Rajongói történeteket
Fanfictiont
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Partnerek

 
Oldal információk
2014.01.17. (2014.02.16.) Indulás (Költözés)
Jesus and the Beast Design neve
Amy Black Szerkesztő
The Walking Dead Téma
G-Portál Tárhely
Opera Böngésző
Köszönet
Office Oldalinfók
Az oldalon található összes anyag az oldal saját ötleteim és fordításaik. Ha a forrás nem az enyém, megjelölöm a cím alatt és a cikk végén. A másolás, másodközlés a forrás megjelölése nélkül egyébként is tilos, és jogi következményekkel járnak.
Az oldalon 2017. január 24-én megdőlt a látogatottsági rekord, aznap 2803 fő kereste fel az oldalt.
A képek és videók a megosztók tulajdonában állnak, nincsenek a tulajdonomban. Nincs semmi anyagi hasznom a lapból, pusztán más rajongók tájékoztatása a cél.