Üdvözletem!

Rick Grimes seriffhelyettes kómából ébredve zombiapokalipszis alatt találja magát, majd a kórházból kijutva családja keresésére indul.
Robert Kirkman azonos című képregénysorozatára alapozva a zombis sorozat csakhamar a világ legnézetebb sorozata lett, amit hazánkban 2014.02.10-én kezdtek el szinkronosan is vetíteni.

Az oldal továbbá foglalkozik a társsorozattal, a Fear The Walking Deaddel, aminek jövőre köszönhetjük a 4. évadát, valamint a képregénnyel, a játékokkal, és a könyvekkel is. Tulajdonképpen mindennel. 

Gyorslinkek

Watch Online Galéria
Fordítások Vendégkönyv
Főoldal
 
Projektek

TWD: nyolcadik évad, első fél

2017.10.22. - 8x01 Mercy
2017.10.29. - 8x02 The Damned
2017.11.05. - 8x03 Monsters
2017.11.12. - 8x04 Some Guy
2017.11.19. - 8x05 The Big Scary U
2017.11.26. - 8x06 The King, The Widow, and Rick
2017.12.03. - 8x07 Time for After
2017.12.10. - 8x08 How It's Gotta Be

TWD: aktuális epizód

2017.12.03. - 8x07 Time for After

Aktuális képregény

Volume 29
Issue 174
2017.12.06.

Egy magányos élet
„Negan szomorú, sajnálatos, magányos élete. Igazhívők, szembe kell néznie ezzel, megérdemli.”

 
Gyakran használt címkék

Az alábbi linkek közt kedvetekre olvashattok bármelyik kategórián belül! :)

Évadok szerint:

 
Galériafrissítések
 
Facebook

Kövessétek az oldal Facebook oldalát, hogy ne maradjatok le semmilyen frissítésről! ;) Néhány hír ugyanis csak a Facebookon kerül megosztásra! Minden hosszabb cikk vagy leírás itt az oldalon található meg!

 
 
 
Oldalinfók
2014.01.17. (2014.02.16.) Indulás (Költözés)
2017.06. – 2017.10. Szünet
This is The Walking Dead Design neve
Amy Black Szerkesztő
The Walking Dead Téma
G-Portál Tárhely
Opera Böngésző

Az oldalon található összes anyag az oldal saját ötleteim és fordításaik. Ha a forrás nem az enyém, megjelölöm a cím alatt és a cikk végén. A másolás, másodközlés a forrás megjelölése nélkül egyébként is tilos, és jogi következményekkel járnak.

Az oldalon 2017. január 24-én megdőlt a látogatottsági rekord, aznap 2803 fő kereste fel az oldalt. A képek és videók a megosztók tulajdonában állnak, nincsenek a tulajdonomban. Nincs semmi anyagi hasznom a lapból, pusztán más rajongók tájékoztatása a cél.

Minden jog fenntartva 2014-2017 (c) the-walkingdead.gp

 
Hetedik évad (2016-2017, 16 epizód)
« 6. évad 8. évad »

2016. október 23. – 2017. április 2.
7x01
The Day Will Come When You Won't Be (Jobb kéz)
Minden ott folytatódik, ahol a 6. évad abbamaradt. Negan világában élünk, és bemutatkozását egyből két fontos szereplő halálával kezdi. Rick és csapata teljesen megsemmisül ettől a találkozástól, Daryl még fogságba is esik.
7x02
The Well (A kút)
Carol és Morgan egy teljesen új közösség, a Királyság vendégszeretetét élvezi. Ámde a Királyság sem mentes Negan rémuralmától. Carol azt hiszi, ez az egész csak cirkusz, egy álom, ezért nem is marad sokáig.
7x03
The Cell (A cella)
Daryl fogolyként éli napjait Negan celláinak egyikében, Dwight pedig azon van, hogy minél hamarabb betörje Darylt, de ez nem megy neki. De emellett Dwight-nak még vissza kell vinnie egy szökött társát a Szentélybe.
7x04
Service (Szolgáltatás)
Negan először érkezik Alexandriába, a megbeszélt időpont helyett jóval korábban, és a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy az új világrend ura elképzelte. Spencer egyértelmű jeleit mutatja annak, hogy nem bízik Rickben.
7x05
Go Getters (Igyekvők)
Sasha és Maggie a Hilltopba menekültek, ám Gregory nem hajlandó befogadni őket. Érkezésük estéjén máris a Megváltók támadják meg őket, és ketten azonnal megmentik a kisváros lakosságát. Jesus Sasha kérésére elmegy felderíteni Negan lakhelyét.
7x06
Swear (Eskü)
Utolérjük Taráékat, éppen hazafelé tartanak a beszerzőútról. Egy hídon berendezett táborra bukkannak, ahonnan a homok alól járkálók kerülnek elő. Tara lezuhan a hídról, és egy ismeretlen közösségbe kerül, Heath eltűnik.
7x07
Sing Me a Song (Énekelj nekem!)
Bővebb betekintést kapunk a Szentélybe, ahol Negan körbevezeti Carlt, majd a magánszobájában kényszeríti, hogy énekeljen neki. Daryl kap egy üzenetet, hogy ideje megszöknie.
7x08
Hearts Still Beating (Dobogó szívek)
Negan visszavitte Carlt Alexandriába. Rick és Aaron visszaindul a városba, miközben Daryl is megszökik a Szentélyből. Két karakter halála után Rick úgy dönt, ideje felvenni a harcot a Megváltókkal.
7x09
Rock in the Road (Szikla az útban)
Rick megpróbálja meggyőzni Gregoryt, hogy csatlakozzanak a Negan elleni harchoz, de nemleges választ kap. Jesus elviszi őket a Királyságba, és biztonság kedvéért hátra hagyják Darylt, akit már keresnek a Megváltók.
7x10
New Best Friends (Új puszipajtások)
Daryl felkeresi Carolt, és kénytelen hazudni a nőnek Alexandria túlélőiről. Közben Ricknek be kell bizonyítania a szeméttelepiek előtt, hogy rátermett vezető, mert ha sikerrel jár, akkor segítenek legyőzni Negant.
7x11
Hostiles and Calamities (Ellenségek és más csapások)
Eugene mély bepillantást nyer a Szentély életébe, sőt, még Negan feleségeit is szórakoztathatja. Közben feltérképezheti a belső területet, és a végén még magát is Negannak vallja.
7x12
Say Yes (Mondj igent)
Rick és Michonne gyűjtőkörúton vannak, és a végén kikötnek egy karneválon is. Közben Rosita sikertelenül nyomozott fegyverek után. A végén még Hilltopba is elment, hogy a magánakciójába beszervezze Sashát.
7x13
Bury Me Here (Ide temessetek)
A Megváltók a szokott heti adagjukért érkeznek, ámde egyetlen dinnye hiánya miatt nagy botrány alakul ki. Morgan visszatér a régi gyilkos üzemmódjába, és Carol is visszaköltözik a Királyságba.
7x14
The Other Side (Túloldal)
A Megváltók váratlan látogatást tesznek a Hilltopba, elviszik Dr. Carsont. Sasha és Rosita elindulnak a Szentélybe a magánakciójuk során, miközben Maggie látványosan a kolónia új vezetőjévé növi ki magát.
7x15
Something They Need (Amire szükségük van)
Rickék ellátogatnak az Óceánparti nők lakta táborba, hogy segítséget kérjenek a Negan elleni harcban, de a dolgok nem olyan egyszerűek, mint látszanak.
7x16
The First Day of the Rest of Your Life (Hátralévő életed első napja)
A terv megszületik, hogy Negan hogy veszi be Alexandriát, ámde Sasha rendesen keresztül húzza a számításait. A három község szövetkezik Negan ellen.
 

Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com