The Walking Dead Hungary

A legmegbízhatóbb, legtartalmasabb forrásod 2014 óta!

Volume 26: Call To Arms
« Előző kötet Következő kötet »
Borító Leírás
Dwight lesz Rick újonnan létrehozott katonai egységének a vezetője, akiknek számolniuk kell egy váratlan jelentkezőre is. Máshol, Eugene-t meglepik rádión keresztül.
Sorszám:
151.
Megjelent:
2016. február 3.
Részletes tartalom
Dwight továbbra is újoncokat edzett. Rick egy bosszúszomjas fiatallal találkozik.
Sorszám:
152.
Megjelent:
2016. március 2.
Részletes tartalom
Még mindig dühösen, Brandon kiengedi Negant börtönéből, azzal a tervvel, hogy mind Rick, mind a Suttogók halálát kívánja.
Sorszám:
153.
Megjelent:
2016. április 6.
Részletes tartalom
Negan terve lassan akcióba lép, ahogy elviszik a Suttogók, és találkozik Alphával. Aaron és Michonne átlépik a határokat, de szembetalálják magukat a Suttogók termetes második legfontosabb emberével, Betával.
Sorszám:
154.
Megjelent:
2016. május 4.
Részletes tartalom
Michonne és Aaron megmenekül Dwight és emberei által, bár Aaron előtte súlyosan megsebesült. A páros sürgősen Hilltopba megy, mire Dwight rájön, hogy most indították el a háborút. Eközben Negan behálózza Alphát, és használható információkat közöl, ha bekerül a csapatba.
Sorszám:
155.
Megjelent:
2016. június 1.
Részletes tartalom
Negan lassan hozzászokik a Suttogók közösségéhez, ámde nem mindenki örül ennek. Az egyik este látja, hogy két Suttogó majdnem megerőszakolja egyik nőtársukat, mire Negan majdnem megöli mindkettőt. Beta megállítja, ami miatt Negan kiborul. Utána kettesben elbeszélgetnek Alphával, bár ez a beszélgetés Alpha lefejezésével végződik.
Sorszám:
156.
Megjelent:
2016. július 6.
Részletes tartalom
 
Since 2010
The Walking Dead
A képregény 2003 óta hódít szerte az egész világon. 2010-ben indult el a hihetetlenül sikeres sorozat, 2011-től kezdve jelent meg a Kormányzó életét bemutató könyvek, 2012-ben érkezett a Telltale Games játéka, a Telltale Games’ The Walking Dead, 2013-ban pedig a Terminal Realityé, a Survival Instinct. 2015 nyarán debütált a társsorozat, a Fear The Walking Dead, ami Atlanta, Georgia állam helyett Los Angelesben, Kalifornia államban játszódik.

Folyamatosan jelennek meg újdonságok, ezekről az oldal rendszerint mindig beszámol. Minden további hírért kövesd az oldalt!

Az oldalon spoileres tartalmak vannak az új olvasók számára, így csak saját felelősségre ajánlott böngészni a tartalmakat!

 
Gyakran használt címkék

Az alábbi linkek közt kedvetekre olvashattok bármelyik kategórián belül! :)

 
Galériabővítések

Többször is érdemes visszanézni a galériába, hiszen mindig több mappát frissítek, naponta többször is, és ez a script óránként frissíti csak magát.

 
Chat

Néhány alap chatszabály!

Egyedül szerkesztem a lapot, Amy néven, kérlek, ne kedves cserém stb.-ként hivatkozz rám! A chat szűri a spamrobotokat. Ne reklámozd az oldalad, arra van külön hirdetőkönyv. Itt kérhetsz cserét is.

Mindenkit szépen megkérek, hogy bármilyen spoilert tartalmazó véleményt a SpoilerZone-ba írjatok, köszönöm! Ötleteket az Ötletládába várok. 
Team Family

Ha oldalad valamelyik TWD/FTWD szereplővel foglalkozik, az alábbi csoportot Neked találták ki! ;)

 
Vörös szőnyeg

13/25

 
Partnerek

Színészek, színésznők, sorozatok, zenekarok, énekesek, portálépítős oldalak előnyben! :) A betölthető helyek száma egyelőre végtelen. 

Cserefeltételek | Lekerültél?


 

 
Facebook

Kövessétek az oldal Facebook oldalát, hogy ne maradjatok le semmilyen frissítésről! ;) Néhány hír ugyanis csak a Facebookon kerül megosztásra! Minden hosszabb cikk vagy leírás itt az oldalon található meg!

 
 
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
TWD magyar rajongók

A Survivors modul utódja, egyben fórum is megtalálható a Facebookon az alábbi csoportban.

 
Oldal információk
Szerkesztő: Amy Black
Téma: The Walking Dead
Design: 21.
Neve: Negan is Here
Nyitás: 2014.01.17.
Költözés: 2014.02.16.
Források: [link]
Tárhely: G-Portal
Böngésző: Opera
Felbontás: 1280+
Az oldalon található összes anyag az oldal saját ötleteim és fordításaik. Ha a forrás nem az enyém, megjelölöm a cím alatt és a cikk végén. A másolás, másodközlés a forrás megjelölése nélkül egyébként is tilos, és következményekkel járnak.
Az oldalon 2016. szeptember 20-án megdőlt a látogatottsági rekord, aznap 2502 fő kereste fel az oldalt.
A képek és videók a megosztók tulajdonában állnak, nincsenek a tulajdonomban. Nincs semmi anyagi hasznom a lapból, pusztán más rajongók tájékoztatása a cél.

 
Minden jog fenntartva 2014-2017 (c) the-walkingdead.gp