The Walking Dead Hungary
- the-walkingdead.gp -
 
Üdvözletem!

Rick Grimes seriffhelyettes kómából ébredve zombiapokalipszis alatt találja magát, majd a kórházból kijutva családja keresésére indul.
Robert Kirkman azonos című képregénysorozatára alapozva a zombis sorozat csakhamar a világ legnézetebb sorozata lett, amit hazánkban 2014.02.10-én kezdtek el szinkronosan is vetíteni.

Az oldal továbbá foglalkozik a társsorozattal, a Fear The Walking Deaddel, aminek jövőre köszönhetjük a 4. évadát, valamint a képregénnyel, a játékokkal, és a könyvekkel is. Tulajdonképpen mindennel. 

Gyorslinkek

Watch Online Galéria
Fordítások Vendégkönyv
Főoldal
 
Projektek

TWD: nyolcadik évad, első fél

2017.10.22. - 8x01 Mercy
2017.10.29. - 8x02 The Damned
2017.11.05. - 8x03 Monsters
2017.11.12. - 8x04 Some Guy
2017.11.19. - 8x05 The Big Scary U
2017.11.26. - 8x06 The King, The Widow, and Rick
2017.12.03. - 8x07 TBA
2017.12.10. - 8x08 TBA

TWD: aktuális epizód

2017.11.19. - 8x05 The Big Scary U

Aktuális képregény

Volume 29
Issue 174
2017.12.06.

Egy magányos élet
„Negan szomorú, sajnálatos, magányos élete. Igazhívők, szembe kell néznie ezzel, megérdemli.”

 
Gyakran használt címkék

Az alábbi linkek közt kedvetekre olvashattok bármelyik kategórián belül! :)

Évadok szerint:

 
Galériafrissítések
 
Facebook

Kövessétek az oldal Facebook oldalát, hogy ne maradjatok le semmilyen frissítésről! ;) Néhány hír ugyanis csak a Facebookon kerül megosztásra! Minden hosszabb cikk vagy leírás itt az oldalon található meg!

 
 
 
Oldalinfók
2014.01.17. (2014.02.16.) Indulás (Költözés)
2017.06. – 2017.10. Szünet
This is The Walking Dead Design neve
Amy Black Szerkesztő
The Walking Dead Téma
G-Portál Tárhely
Opera Böngésző

Az oldalon található összes anyag az oldal saját ötleteim és fordításaik. Ha a forrás nem az enyém, megjelölöm a cím alatt és a cikk végén. A másolás, másodközlés a forrás megjelölése nélkül egyébként is tilos, és jogi következményekkel járnak.

Az oldalon 2017. január 24-én megdőlt a látogatottsági rekord, aznap 2803 fő kereste fel az oldalt. A képek és videók a megosztók tulajdonában állnak, nincsenek a tulajdonomban. Nincs semmi anyagi hasznom a lapból, pusztán más rajongók tájékoztatása a cél.

Minden jog fenntartva 2014-2017 (c) the-walkingdead.gp

 
Hírek a járkálók világából

Képregényszemle: Issue 174

2017.11.03. 15:48, Amy Black
Címkék: Comics Comic Review

Én még ennyire számtól nem féltem ennyire, mint korábban. Pedig jónéhányat olvastam, és az előzetes alapján nem reménykedtem sok jóban.


A 174. szám tartalma:

Miközben Jesus nézi, hogy Aaron alszik, periférikus látásával észreveszi maga mögött Betát. Elhajol előle, megúszva a támadást még időben, majd fegyvert fog rá, de Beta úgy intézi, hogy ne tudja eltalálni. Aaron erre ébred fel, és látja őket harcolni. Segíteni akar, de Jesus azt mondja, hogy inkább a közelben levő Suttogókra figyeljen inkább. Jesus még egy támadást ki tud védeni, de földre kerül Beta által, aki meg van róla győződve, hogy mindketten meg fognak halni. Ezután Aaron és Jesus kölcsönösen megmentik egymást azzal, hogy Jesus egy Suttogót, Aaron pedig Betát találja el, többszörösen is. Ahogy megnézik Beta pulzusát, és leveszik a maszkját, felfedezik, hogy egykoron egy ismert professzionális baseball játékos volt, akinek mindene megvolt, és csodálkoznak azon, hogy az apokalipszis mekkora szörnyeteget csinált belőle. Beta hirtelen felül, és azt üvölti, hogy nincs neve, ő egy senki, majd eldőlve végleg meghal.

A Hilltopban, Maggie egy térképet tanulmányoz, amit Dante adott neki, és a férfi a sátra mellett áll. Az utóbbi közelebb lép hozzá, és rákérdez, figyel-e rá egyáltalán, de láthatóan Maggie ügyet sem vet rá. Dante még hozzáteszi, hogy Negan kint van, él és virul, és nem akar már vele foglalkozni. Dante távozni készül, de Maggie rászól, hogy várjon.

Közben Carl és Lydia ebédelnek. Carl vissza akar menni dolgozni, de Lydia visszatartja, hogy túl sokat dolgozik. A közelükben Sophia elejti az anyagokat, és Carl odasiet, hogy segítsen neki. Ezt Lydia igencsak gyanakvóan figyeli.

Aaron és Jesus felfedeznek a távolban egy tábortüzet, ahogy a Hilltop felé haladnak. A táborban pár Suttogó van, és Beta visszatértét várják. Az egyik fiú, Josh megjegyzi, hogy nem akar már így élni, és szeretné elhagyni a csapatot, de egy másikuk, Mike vitatkozni kezd vele, hogy a Suttogók már jó ideje így csinálják, így maradtak életben, legalább próbálják meg. A többiek egyetértenek Josh-sal, elutasítják Mike nézeteit, aki tiltakozik, és maradni akar. A többi Suttogót megölik Aaronék, amikor odaérnek, és megkérdezik, akarnak-e csatlakozni Alexandria vagy Hilltop közösségéhez. Miután megtudják, hogy nem kell a Suttogók szabályai szerint élniük, Josh és a többiek azonnal beleegyeznek.

Rick elköszön Andrea sírjánál, és visszafelé megy a házához. Dwight és Laura a távolban nézik őt. Laura azt mondja Dwight-nak, hogy nem kellene haragot tartania Rick felé, láthatóan ő is gyászolja, hogy halt meg a felesége; mire Dwight közli, hogy mindenki gyászol. Laura erre felpattan, hogy neki ebből elege van, hogy mindenki csak picsogni tud, és megjegyzi, hogy Dwight-ot sose látta boldognak, és Sherry hogy halt meg, miközben megpróbálták Ricket megölni. Otthagyja a férfit, és hozzáteszi, csak akkor keresse meg, ha befejezte a picsogást, mert „talán még érdeklődést mutat irányában.”

Michonne, Eugene, Magna, Yumiko, Siddiq és Juanita láthatóan tovább haladnak Ohio felé. Juanita próbálja felvidítani a hangulatukat, de nem vevő rá senki. Mikor megérkeznek egy elhagyatott vonatudvarra, ami amolyan rögtönzött pontként szolgál. Eugene elcsodálkozik, hogy vajon Stephanie és a többiek az egyetlenek, akik itt élnek. Hirtelen, nagyon fényes fény irányul rájuk, és egy hang rájuk kiállt, hogy mindenki emelje magasba a kezüket.


Most egy picit nyugodt vagyok, de kezdek aggódni, hogy mi lesz azzal a csapattal, akik találkoztak. Mire éppen lenne egy kis nyugi, mindig jön valami... bizonyíték, hogy az Ördög (aka Kirkman) nem alszik.

Még nincs hozzászólás.