The Walking Dead Hungary
- the-walkingdead.gp -
 
Üdvözletem!

Rick Grimes seriffhelyettes kómából ébredve zombiapokalipszis alatt találja magát, majd a kórházból kijutva családja keresésére indul.
Robert Kirkman azonos című képregénysorozatára alapozva a zombis sorozat csakhamar a világ legnézetebb sorozata lett, amit hazánkban 2014.02.10-én kezdtek el szinkronosan is vetíteni.

Az oldal továbbá foglalkozik a társsorozattal, a Fear The Walking Deaddel, aminek jövőre köszönhetjük a 4. évadát, valamint a képregénnyel, a játékokkal, és a könyvekkel is. Tulajdonképpen mindennel. 

Gyorslinkek

Watch Online Galéria
Fordítások Vendégkönyv
Főoldal
 
Projektek

TWD: nyolcadik évad, első fél

2017.10.22. - 8x01 Mercy
2017.10.29. - 8x02 The Damned
2017.11.05. - 8x03 Monsters
2017.11.12. - 8x04 Some Guy
2017.11.19. - 8x05 The Big Scary U
2017.11.26. - 8x06 The King, The Widow, and Rick
2017.12.03. - 8x07 TBA
2017.12.10. - 8x08 TBA

TWD: aktuális epizód

2017.11.19. - 8x05 The Big Scary U

Aktuális képregény

Volume 29
Issue 174
2017.12.06.

Egy magányos élet
„Negan szomorú, sajnálatos, magányos élete. Igazhívők, szembe kell néznie ezzel, megérdemli.”

 
Gyakran használt címkék

Az alábbi linkek közt kedvetekre olvashattok bármelyik kategórián belül! :)

Évadok szerint:

 
Galériafrissítések
 
Facebook

Kövessétek az oldal Facebook oldalát, hogy ne maradjatok le semmilyen frissítésről! ;) Néhány hír ugyanis csak a Facebookon kerül megosztásra! Minden hosszabb cikk vagy leírás itt az oldalon található meg!

 
 
 
Oldalinfók
2014.01.17. (2014.02.16.) Indulás (Költözés)
2017.06. – 2017.10. Szünet
This is The Walking Dead Design neve
Amy Black Szerkesztő
The Walking Dead Téma
G-Portál Tárhely
Opera Böngésző

Az oldalon található összes anyag az oldal saját ötleteim és fordításaik. Ha a forrás nem az enyém, megjelölöm a cím alatt és a cikk végén. A másolás, másodközlés a forrás megjelölése nélkül egyébként is tilos, és jogi következményekkel járnak.

Az oldalon 2017. január 24-én megdőlt a látogatottsági rekord, aznap 2803 fő kereste fel az oldalt. A képek és videók a megosztók tulajdonában állnak, nincsenek a tulajdonomban. Nincs semmi anyagi hasznom a lapból, pusztán más rajongók tájékoztatása a cél.

Minden jog fenntartva 2014-2017 (c) the-walkingdead.gp

 
Hírek a járkálók világából

8x04 Some Guy Q&A

2017.11.09. 15:46, Amy Black
Címkék: TWD Season8 Spoilers Q A
Forrás: TSDF Army

El tudod árulni, mi lesz a mészárlás következménye, ami érte a Királyságbelieket?
Mikor a jelenetet látjuk, mindenki halott. A testek szanaszét hevernek, hiányoznak végtagok, és hatalmas lyukak látszódnak rajtuk. Mikor Ezekiel kinyúl a testek alól, látja, hogy a védelmére sietettek mind halottak. Neki a lábát találta el egy golyó. Plusz egy probléma ezeken kívül, hogy kezdenek újjáéledni a holtak. Megpróbálja legjobb tudása szerint megvédeni magát, de mivel nincs fegyvere, és alig áll a lábán ez nehézkes. Végül 3-4 főből álló Királyságbeli csapat érkezik a megmentésére.

Mi történik azok után, hogy megmenekült. Meg tudnak szökni?
Egy furcsa kinézetű Megváltó kerül eléjük, és megöli őket, Ezekielt pedig túszul ejti. Már sértegeti is, hogy ő nem egy igazi király, egy kész vicc, és hogyha nem lenne nála Shiva, semmit se érne. Megmentésére Jerry fog sietni, és kettévágja ezt a Megváltót.

A sneak peakben láthattuk, ahogy Carol a Megváltók elől rejtőzködik. Mi fog itt még történni?
Itt van az összes sniper elretve. Carol mint egy főnök, egymagában öl mindenkit, akit csak lát. Azonban nem sikerül a terve, mert páran megszöknek, hogy újra formálódjanak. Carol megszökik, tovább üldözi őket. Mikor felfedezi, hogy itt vannak a fegyverek, amiket keresnek, úgy dönt, ott marad, és saját maga érdekében küzd. A végén már csak két ellenség marad életben, és akkor látja meg Jerryt és Ezekielt a kerítéseknél, amik között járkálók vannak. Megmenti őket.

Ki hal meg az epizódban, és hogyan? Megsérül valaki?
Daniel, minden harcos Ezekiel csapatában, kivéve Jerryt és Carolt. Sajnos Shiva is. Shiva megmenti őket, mikor a több tucatnyi járkáló rájuk támad.

Mikor hal meg Shiva?
Az epizód végén. Carol visszamegy megmenteni Jerryt és Ezekielt, de nagyon közel vannak a járkálók. Ezekiel közli velük, hogy hagyják ott, a sérülése miatt csak lelasítaná őket. Carol és Jerry azonban nem hallgat rá. Körülveszik őket, és ekkor érkezik meg Shiva.

Kik azok a férfiak, akik után Rick és Daryl megy?
Megváltók abból a támaszpontból, amit Carol takarított ki, de otthagyta őket, hogy segíthessen. Rick és Daryl lelövik őket, lefoglalják a jeep-et, és elveszik a fegyvereiket.

Hogy ér véget az epizód?
Jerry, Carol és Ezekiel visszatérnek a Királyságba, és találkoznak az ottani túlélőkkel. Ezekiel teljesen összetört, és még el se tudja mondani, hogy az embereik meghaltak.

*BÓNUSZ*

» Jerry elveszti a fegyverét az epizódban. Akkor törik el, mikor ki akar jutni a láncos kerítésen.
» Ezekiel azt akarja, hogy hagyják magára, de Carol azt mondja, hogy „Nem, te sem tennéd meg.”
» Az epizódban főleg a Királyságbeliekre koncentrálnak, és egyedül csak Daryl, Rick és az a két Megváltó a többi karakter.

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.