Üdvözletem!

Rick Grimes seriffhelyettes kómából ébredve zombiapokalipszis alatt találja magát, majd a kórházból kijutva családja keresésére indul.
Robert Kirkman azonos című képregénysorozatára alapozva a zombis sorozat csakhamar a világ legnézetebb sorozata lett, amit hazánkban 2014.02.10-én kezdtek el szinkronosan is vetíteni.

Az oldal továbbá foglalkozik a társsorozattal, a Fear The Walking Deaddel, aminek jövőre köszönhetjük a 4. évadát, valamint a képregénnyel, a játékokkal, és a könyvekkel is. Tulajdonképpen mindennel. 

Gyorslinkek

Watch Online Galéria
Fordítások Vendégkönyv
Főoldal
 
Projektek

TWD: nyolcadik évad, első fél

2017.10.22. - 8x01 Mercy
2017.10.29. - 8x02 The Damned
2017.11.05. - 8x03 Monsters
2017.11.12. - 8x04 Some Guy
2017.11.19. - 8x05 The Big Scary U
2017.11.26. - 8x06 The King, The Widow, and Rick
2017.12.03. - 8x07 Time for After
2017.12.10. - 8x08 How It's Gotta Be

TWD: aktuális epizód

2017.12.03. - 8x07 Time for After

Aktuális képregény

Volume 29
Issue 174
2017.12.06.

Egy magányos élet
„Negan szomorú, sajnálatos, magányos élete. Igazhívők, szembe kell néznie ezzel, megérdemli.”

 
Gyakran használt címkék

Az alábbi linkek közt kedvetekre olvashattok bármelyik kategórián belül! :)

Évadok szerint:

 
Galériafrissítések
 
Facebook

Kövessétek az oldal Facebook oldalát, hogy ne maradjatok le semmilyen frissítésről! ;) Néhány hír ugyanis csak a Facebookon kerül megosztásra! Minden hosszabb cikk vagy leírás itt az oldalon található meg!

 
 
 
Oldalinfók
2014.01.17. (2014.02.16.) Indulás (Költözés)
2017.06. – 2017.10. Szünet
This is The Walking Dead Design neve
Amy Black Szerkesztő
The Walking Dead Téma
G-Portál Tárhely
Opera Böngésző

Az oldalon található összes anyag az oldal saját ötleteim és fordításaik. Ha a forrás nem az enyém, megjelölöm a cím alatt és a cikk végén. A másolás, másodközlés a forrás megjelölése nélkül egyébként is tilos, és jogi következményekkel járnak.

Az oldalon 2017. január 24-én megdőlt a látogatottsági rekord, aznap 2803 fő kereste fel az oldalt. A képek és videók a megosztók tulajdonában állnak, nincsenek a tulajdonomban. Nincs semmi anyagi hasznom a lapból, pusztán más rajongók tájékoztatása a cél.

Minden jog fenntartva 2014-2017 (c) the-walkingdead.gp

 
Hírek a járkálók világából

8x07 Time for After Q+A

2017.11.30. 19:04, Amy Black
Címkék: TWD Season8 Spoilers Q A
Forrás: TSDF Army

Mi történik Rickkel a roncstelepen?
A nyitó jelenetben Jadis kihozza Ricket, és csinál róla néhány képet. Rick megkérdezi, minek kell ez neki, mire azt a választ kapja, hogy meg akarja később alkotni ugyanúgy fém alkatrészekből. Bár ahogy Ricket elnézzük, előbb ül fehérítős fürdőbe, minthogy Jadis lemodellezze.

Rick meg tud onnan szökni? Hogyan?
Valójában nem menekül el. Az ottaniak csinálnak egy Winslow 2.0-t, és rákényszerítik Ricket, hogy győzze le. Nem tanulták meg a leckét, mert Rick egy percen belül legyőzi, és lefejezi a járkálót. Rick megragadja Jadist, és a lefejezett Winslowhoz tartja a fejét, és újra megkérdezi, áll-e az alku. Jadis végre igent mond.

Mit csinál Daryl, Tara, Michonne és Rosita, hogy mennek tovább?
Rositán látszik, hogy még annak a hatása alatt van, hogy jött elő Sasha a koporsóból, és visszakozik, Alexandriába indul vissza. Végül Michonne is. De Tara Morgan asszisztálásával megfigyelők lesznek, mialatt Daryl a kukásautóval behajt a Szentyélbe. Emiatt a járkálók beszivárognak az épületbe.

Mit csinál Morgan az epizódban?
Megjelenik, hogy segítsen Darylnek és Tarának a tervükben, miszerint megtámadják a Szentélyt. Morgan mindig időben csatlakozik.

Min vitatkozik Daryl és Rosita?
A Szentély irányában történő támadás érdemeiről. Rosita azt mondja, hogy megtanulta a leckét, milyen veszélyes hajtóvadászatot indítani, miután Sashát megölték, nem kockáztatja ezt meg még egyszer. Megbízik Rickben, és Darylnek is így kéne tennie. Nem jutnak közös megegyezésre, és Rosita elmegy.

Mi történik Gabriel atyával? Meg tud szökni?
Nem, mert nagyon-nagyon beteg (nem harapták meg!). Dr. Carson szerint egy súlyos fertőzésben szenved, jobban is, mint máskor. Eugene meglátogatja az atyát, aki megpróbálja meggyőzni a tagot, hogy térjen vissza Rick oldalára, és tegye azt, ami a jó. Nem működik. Az epizód végén, miután a járkálók teljesen ellepték a Szentélyt, Eugene visszatér Gabriel atyához, és alapvetően elutasítja. Még azt is mondja, hogy nem fog segíteni abban, hogy Dr. Carson megléphessen innen, nem árulja el Negant, még akkor is, ha csak magára marad. Eugene szeretné, hogyha az orvos itt maradna, annak fejében, hogyha valamikor ő lenne beteg (enyhén önző vagy barátom – a szerk.)

Tudjuk az előzetesből, hogy Eugene szembesíti Dwight-ot, hogy tudja, hogy keresztbe tett a Megváltóknak. Beleegyezik, hogy vele tart, vagy esetleg megpróbálja megállítani?
Egyik sem. Eugene azt mondja, hogy nem fog semmit mondani Dwight dolgairól, ameddig az senkit sem sért a Szentélyen belül. Továbbra is hű marad Neganhoz, és nem fog semmit sem elárulni.

Meghal valaki? Ha igen, ki?
Rengeteg Megváltó/dolgozó, mikor a kukásautó behajt az épületbe.

Hogy ér véget az epizód?
Az epizód végén Rick odavezeti Jadiséket a Szentélyhez, hogy megmutassa, tényleg igazat beszélt, tele van a környék zombikkal. Ricknek az a terve, hogy a roncstelepiekkel közösen megkérjék a Szentélyt, hogy adják fel. De mikor megérkeznek, nincsenek ott zombik, Ricknek senki se válaszol rádión. A zombik bejutottak Darylnek hála az épületbe, de nem mindegyik. Úgy tűnik, hogy Eugene jött ki, és talált egy kiutat, hogy tudják megtisztítani a járkálóktól az épületet. Rick elborzadva figyeli ezt.

*BÓNUSZ*

  • Eugene egy olyan eszközt használ, ami igazából egy papírsárkány, és egy iPodot erősített rá. Mivel hangosan szól, azzal próbálja elcsalni a Szentélyből a járkálókat, de Dwight lelövi a sárkányt.
Még nincs hozzászólás.
 

Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com